Artan

14,30 10 12:46
80,90 9.99 12:46
210,90 9.96 12:45
90,10 9.95 09:55
9,76 9.91 12:42
Artan Hisseler

Azalan

232,00 -9.99 12:46
95,60 -9.98 12:46
32,84 -7.75 12:46
55,50 -7.65 09:55
13,51 -7.47 12:46
Azalan Hisseler

İşlem

5.911.488.261,00 12:46
3.980.154.522,42 12:46
3.083.507.931,90 12:46
2.992.666.592,80 12:46
2.754.147.042,77 12:46
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8100 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Dün gururla a haberi izliyorum. Aman Allahım ne güzel haberler veriyor. Bak şu köprü yapıldı o bölgenin arsaları 10 kat arttı bak bu tünel yapıldı bu semtteki evler şu kadar değerlendi, bak şu tünel yapıldı bu arsalar şu kadar değerlenecek. Bak yabancıya satış oldu ekonomi canlandı. Ekonomi dedikleri BETON. Üretim yok değerlenme değerlenme. Satılacak sanayi veya herhangi bir tesis kalmamış. Yapılanlar devlet garantili borçla garantili geçiş taahhüt edilerek yapılmış. Ayrıca vatandaş olarak para vereceksin. Adamlar geçen muğla tarafları falandı ambulansa geçiş vermediler. Ne ekonomi ama.Tanıdığım bir abi kredi kartlarını takla ettirerek 10 yıl idare etti. Ben bu iki yıla kalmaz batar dedim. Abim profesyonel çıktı 8 yıl süreyi uzattı. Geçen sene battı. Süre uzadı ama miktar da büyüdü 85000 tl gibi. Adam bir memur. Sonra emekli oldu tüm ikramiyeyi oraya verdi. Zor bela kurtardı. Bizim ülkemizinde emekli ikramiyesi var mı?

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Dün gururla a haberi izliyorum. Aman Allahım ne güzel haberler veriyor. Bak şu köprü yapıldı o bölgenin arsaları 10 kat arttı bak bu tünel yapıldı bu semtteki evler şu kadar değerlendi, bak şu tünel yapıldı bu arsalar şu kadar değerlenecek. Bak yabancıya satış oldu ekonomi canlandı. Ekonomi dedikleri BETON. Üretim yok değerlenme değerlenme. Satılacak sanayi veya herhangi bir tesis kalmamış. Yapılanlar devlet garantili borçla garantili geçiş taahhüt edilerek yapılmış. Ayrıca vatandaş olarak para vereceksin. Adamlar geçen muğla tarafları falandı ambulansa geçiş vermediler. Ne ekonomi ama.Tanıdığım bir abi kredi kartlarını takla ettirerek 10 yıl idare etti. Ben bu iki yıla kalmaz batar dedim. Abim profesyonel çıktı 8 yıl süreyi uzattı. Geçen sene battı. Süre uzadı ama miktar da büyüdü 85000 tl gibi. Adam bir memur. Sonra emekli oldu tüm ikramiyeyi oraya verdi. Zor bela kurtardı. Bizim ülkemizinde emekli ikramiyesi var mı?
    dunyanin hicbir yerinde emekli ikramiyesi yok

emeklilige aylik odeme sistemi var

boyle pesin ikramiye onbinlerce lira yada dolar dunyanin hicbir yerinde yok

Emekli ikramiyesi sadece emekli sandiginda var sanirim
    sgk yada bagkur da yok zaten...
    1215 lira olarak gorunen benim ilk emekli maasim ama dunku aciklama da en dusun 1485 lira dediler..
    Ben bakalim gercekte ne maas alacam... Kaldi 500 gun sgk primi- ya sabir....

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    dunyanin hicbir yerinde emekli ikramiyesi yok

emeklilige aylik odeme sistemi var

boyle pesin ikramiye onbinlerce lira yada dolar dunyanin hicbir yerinde yok
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    1215 lira olarak gorunen benim ilk emekli maasim ama dunku aciklama da en dusun 1485 lira dediler..
    Bağkur mantığına ters emekli olunca bonus almak. Kendinizden mi alacaksınız?

Ama SSK (yani işçide) var. Kıdem Tazminatı denilmekte.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    dunku aciklama dan kastiniz nedir? neden yukseldi anlamadim

eurtry ilk hedef 4,0348 görüldü günlük barlardaki milimetrik bar kapanışlarıda milimetrik çalışmış durumda. Bunda da günllükte pinbar sonraki gün yukarı yutan bar sonrasında 2 tane geri geliş barı var şimdi hedef 4,1152 yeni teyit noktamız 3,9075 altına gelmedikçe ilk kısa hedef bu ana hedef 4,4554 ve 4,8010 bölgesi
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

dxy geçen hafta grafiğini atmıştım destekten tepki geldi ufaktan TDI haftası bu hafta izlemeye devam bakalım.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •