TERRA coin batmış.. beraberinde 10 milyar usd götürmüş.
Sonrasında bakalım sıra kimde?
INU,DODGE falan ?
TERRA coin batmış.. beraberinde 10 milyar usd götürmüş.
Sonrasında bakalım sıra kimde?
INU,DODGE falan ?
LUNAt/TRY 0,0 yazıyor memet diyordu hisse 0 a mı düşecek diye sanırım bu düşmüş
bir halt olacağı yok.
Delist edilmiş hocam..
Shortta olanda kazanamadı longta olanda..
Kim kazandı..
Pazarı sonuna kadar açık tutan binance [emoji6]M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
işlemleri askıya alıp soruna çözüm bulmak yerine sıfıra kadar işlemleri devam ettirip milyar dolarları götürdüler...bunun vadelisi vardı bir de çünkü sadece spot değil...soygun düzeni ve dünyası...luna'nın geliştiricisi G.Koreli, binance'in sahibi Çinli...iki çekik göz birlikte öptüler milleti...
LUNA piyasadaki en değerli 10 coinden birisiydi güya...yanlış hatırlamıyorsam 20 milyar dolar üzeri değeri vardı...sıfıra kadar sattılar...en son gördüğümde 0,0009 TL falandı dün gece sanırım...sürekli önüne sıfır atarak devam ettirdiler...
kural yok, hesap sormak için gideceğin bir merci yok...insanlar nasıl yüzbinlerce lirayı, milyonları v.s. basıyor bunlara aklı alır gibi değil...kesinlikle eğlencelik gırgırlık piyasa en fazla...yatırım falan olamaz...
Düşün dolar almak türk bankalarında malûm makas vs diye üsenip 10 bin dolara yakın para atmıştım binanceye ..
Ev alınca çektim
Tırı viri bir para var binance de ara sıra denerim..
Hatta dün iş yerinde arkadaş ile luna long yaptı..
25 113 dolar yapıp verdi kaldıraçlı da sabah mesaj attı..
Para yok..[emoji1787]
Şaka bir yana bizim ülke de ki likitide dışarı kaçmış oldu hep..
Acaba türk bazlı coinlere diyorum şimdiden 25 dolarlık çıtır pozlar girip short mu olsak..
Solano vs gibi..
Aklımda çılgın hareketler varM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YKB açıklaması
1 TL nominal değerli Banka payı için 2,2757 TL üzerinden zorunlu pay alım teklifinde bulunması amacıyla hazırlanan pay alım teklifi bilgi formunun Kurulumuzca onaylanması talebinin olumlu karşılanmasına karar verilmiştir
[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri