Sayfa 66/608 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon
Arama sonucu : 4861 madde; 521 - 528 arası.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Ş.

1. Ben de lot artirdim pozisyonum duruyor demek istediğim keşke hepsi ile yapsaydım da denmez ama göre göre hele ortak da yazmış iken hiç yapmamak da olmazdı. Neyse gect gitti tutturdugumdan çok kaybettiğim var hele bi sene vobda bi battım kardan zarar ile 250 bini masada bırakıp kalkmış idik böyle işte borsa işleri riskli oluyor bundan sonra da trade filan yazmam tutar tutmaz belli olmaz.
     Alıntı Originally Posted by 11.Muratblsk Yazıyı Oku
    Biz bunu bile bile, tek lot bile vermedik, hatta aldık..!!!
    Yukarıda yazdığım herşeyin arkasındayım, bu hırsızları yemlemeye de hiç niyetim yok..!!!
    Bunların en çok zoruma giden şey bendeki 77 kuruşa düşen maliyetli lotları onlara kaç katına geri sokacağımı bilemiyor oluşları..;-)))
    Bu iki günde aldıklarımı da başka hesaptan aldım sırf maliyet 77 kuruşta kalsın diye, o hesabımfaki öaliyetim bile 2,40 larda...!!!
    Kuşlu sitede yazdım, bugün hisseyi güzelleme ve pazarlamaya başlar yine hırsızlar dedim, çünkü ne satılan 13 milyon lot var ne de tahtadaki düşüş gerçek..!!!
    Hepsi keltoşun milletin malına çökmek için kurduğu dümenden ibaret..!!!
    Bu iki günde 5,38-4,90 arasında aldığım lotları yıl sonu en az 8 TL ye datıcam, burayada not düşücem "al bunları münasip yerine sok" diyeceğim..!!!

Biz bu filmi beş yıldır izliyoruz, ve bir kez bile hırsızları yemlemedik aç bıraktık, bırakmaya da devam edeceğiz..;-))

Yatırım tavsiyesi değildir..!!!
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

halka açtığı hisselerde gözü olan ne kadar patron varsa yüce ALLAH onlara hayatı zindan etsin... amin...
    nasip....

3.  Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    halka açtığı hisselerde gözü olan ne kadar patron varsa yüce ALLAH onlara hayatı zindan etsin... amin...
    Mal canın yongası demişler sayın sakura... insanoğlu huyundan vazgeçer mi?
    Her zaman daha fazlasını ister...

Alıntı Originally Posted by Egetorik Yazıyı Oku
    toprak doyursun gözlerini...
    nasip....

5.  Alıntı Originally Posted by Egetorik Yazıyı Oku
    Malına tapan aç gözlüler borsaya girmesin o zaman kardeş..!!!
    Kendi kazansın kendi yesin, milletten parayı toplayıp kâr vermeye gelince sa.la.ğa yatmasın..!!!
    Kimse onu zorla borsaya sokmadı, kendisi TV ye çıkıp alın hissemizi diye ağlıyordu, şimdi baktı çok para var işin sonunda yan çıziyor hırsız keltoş..!!!

6.  Alıntı Originally Posted by 11.Muratblsk Yazıyı Oku
    Malına tapan aç gözlüler borsaya girmesin o zaman kardeş..!!!
    Kendi kazansın kendi yesin, milletten parayı toplayıp kâr vermeye gelince sa.la.ğa yatmasın..!!!
    Kimse onu zorla borsaya sokmadı, kendisi TV ye çıkıp alın hissemizi diye ağlıyordu, şimdi baktı çok para var işin sonunda yan çıziyor hırsız keltoş..!!!

Geçen günkü patron satışını yatırım fonları almış görünüyor...
    kuşluda paylaşmışlar...
    Çok kötü oldu bu sanki?
    Sizce?

Alarko holdingin alarko fon diye fonu vardı iyiliği veya kötülüğünü zaman gösterecek şimdi ayrıntı bilmiyoruz....
     Alıntı Originally Posted by Egetorik Yazıyı Oku
    Geçen günkü patron satışını yatırım fonları almış görünüyor...
    kuşluda paylaşmışlar...
    Çok kötü oldu bu sanki?
    Sizce?
    SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    nasip....

8.  Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    Alarko holdingin alarko fon diye fonu vardı iyiliği veya kötülüğünü zaman gösterecek şimdi ayrıntı bilmiyoruz....

SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kötü olduğu iki günlük %12 lik düşüş sonrası bile yerinde saymasindan ve belkide basmaya devam edeceklerinden belli olmuyor mu sayın sakura?

Sayfa 66/608 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •