Sayfa 109/674 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209609 ... SonSon
Arama sonucu : 5390 madde; 865 - 872 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. Bende size başka bir örnek vereyim gubrf örneğini verilmiş 2000 yılında vestel aldım 4,5-5 li rakamlardan (tam hatırlamıyorum bile)cok parlak geleceği olduğu söyleniyordu national geographic de vestelin açtığı fabrika mega yapılar programında belgesel olmuştu turkiyenin nerdeyse o zamanlar elektronik sektöründeki tek populer hisseydi. 20 yıl sonra 2020 de 9 tl cıvarı rakamlardan sattım(bir hisseyi bundan uzun bekliyeniniz, sabredeniniz varmı?) zararımı siz düşünün bu süre zarfında ne bedelsiz verdi nede temettü. sonuç??? farklı olasılıklar her zaman mevcut. sabretmek her zaman mutlu sonla bitmiyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ADANA+İSTANBUL
    Gönderi
    2,428
    ASELSAN yabancı oranı 17 Mayıs 2022 % 23,02. 16 Mayıs 2022 % 23,43 .
    Fark % -0,41. Hisse kapanış fiyatı: 22,48 tl. (Kaynak İş Yatırım).

Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır

Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
    Yasal Uyarı.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

3. BEN UMUTSUZUM Bu millet düzelmeden düzelmeyi talep etmeden ülke düzlüğe çıkamaz, çıkamaz.
    Malum 5 li çete içinde anılan şirketlerden biri, hani sırf kaynak sağlansın para aktarılsın diye lüzumsuz devletin şirkete özel inşaat işi verdiği. Haa onun patronu işte hani milletin anasını şeyedeceğine söz veren, hatırladınız siz onu.
    Daha önce devletin parasal kaynaklarını kendi çıkarlarını için iş ve ihale yolula para aklamak için kullanıldığı (mesut yılmaz kullanmıştı), ardından bunların oldukça kullanışlı olduğunu gören akp de aynı yola başvurdu.
    Şimdiden CHP kendini gerelceğin iktidarı olarak görüyor ve aynı taktiği kullanarak faydalanmak istiyor olmalı, bu kaynağı kurutmamak için meşhur gazetecileri olan ertugrul özkök tarafından bu paravan şirketin sahipleri aklanıp paklanmaya çalışılıyor. Aklım almıyor.

4. Bu arada, dikkat ettiniz mi epeydir yeni iş sözleşmesi KAP'ı gelmiyor. Şu ortamda işler açılır diye beklerken işler bıçak gibi kesilmiş havası var. 2Ç faaliyet raporunda görürüz artık vaziyeti.

5.  Alıntı Originally Posted by hepsilin Yazıyı Oku
    Bende size başka bir örnek vereyim gubrf örneğini verilmiş 2000 yılında vestel aldım 4,5-5 li rakamlardan (tam hatırlamıyorum bile)cok parlak geleceği olduğu söyleniyordu national geographic de vestelin açtığı fabrika mega yapılar programında belgesel olmuştu turkiyenin nerdeyse o zamanlar elektronik sektöründeki tek populer hisseydi. 20 yıl sonra 2020 de 9 tl cıvarı rakamlardan sattım(bir hisseyi bundan uzun bekliyeniniz, sabredeniniz varmı?) zararımı siz düşünün bu süre zarfında ne bedelsiz verdi nede temettü. sonuç??? farklı olasılıklar her zaman mevcut. sabretmek her zaman mutlu sonla bitmiyor.
    Bu işi eğer Aselsan da yapmış olsaydınız şu anda muazzam bir kazancınız olurdu. Ama bundan sonra Aselsan alacakların kulağına küpe olsun diyorsanız güncel koşullara göre haklısınız derim. Nitekim beş senesi geçti bile..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
    Daha öncede belirttiğim gibi bir fon çıkıyor..Yabancı bir fon galiba...bitmeden gitmez....%20 zarar ettim...daha doğrusu kar gitti...Ama bir kuruş birakmam .elinden geleni yapsınlar..��
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

7. 28.02 2022
    22,28 de kalan gap kapandı.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

8.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    28.02 2022
    22,28 de kalan gap kapandı.
    Günlük pivotunda 2. desteğinden ( 22.18 ) döndü. Buraya kadar olması gerekiyor.. 3. desteği denemez diye düşünüyorum.

Yatırımcı Tavsiyesi Değildir..!!!!

Sayfa 109/674 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209609 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •