Sayfa 263/440 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363 ... SonSon
Arama sonucu : 3516 madde; 2,097 - 2,104 arası.

Konu: ULUUN - Ulusoy Un Sanayi

1.  Alıntı Originally Posted by Kerem_4709 Yazıyı Oku
    Guzel doktuler. 13.31e kadar indirip simdi 14.30a kadar kaldirdilar. Bana gore hissenin temeli saglam, hedefe ulasana kadar kuala gibi yapistim, beni dokumezler

YTD
    Önemli olan mevcut karları sürdürebilmesi.

Ç1 karını yıllıklandırınca çok uçuk fiyatlar çıkıyor.

İkinci çeyrek çok belirleyici olacak.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    Önemli olan mevcut karları sürdürebilmesi.

Ç1 karını yıllıklandırınca çok uçuk fiyatlar çıkıyor.

İkinci çeyrek çok belirleyici olacak.
    Patron kendi agzindan Nisan ve Mayis aylarini cok daha rahat gecirdik, Uluun olarak Rusya’dan alimlarin devam etmesi buyuk avantaj dedi (asagidaki videonun 35. dakikasindan itibaren). Bugday fiyatlari bu sekilde iken ve yakinda Turkiyede bugday hasatlari baslayacakken 2. ceyrekte de guzel bir kar gelmesi olasi bence.

https://youtu.be/EzIYHtdIz-E

3.  Alıntı Originally Posted by Kerem_4709 Yazıyı Oku
    Patron kendi agzindan Nisan ve Mayis aylarini cok daha rahat gecirdik, Uluun olarak Rusya’dan alimlarin devam etmesi buyuk avantaj dedi (asagidaki videonun 35. dakikasindan itibaren). Bugday fiyatlari bu sekilde iken ve yakinda Turkiyede bugday hasatlari baslayacakken 2. ceyrekte de guzel bir kar gelmesi olasi bence.

https://youtu.be/EzIYHtdIz-E
    Evet izlemiştim canlı yayında. İnşallah diyelim.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4. Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında SMRTG.E, ULUUN.E ve MNDRS.E payları 18/05/2022 tarihli işlemlerden (seans başından) 17/06/2022 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir.

5.  Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    311.000 lot net satışta şu anda.
    Bank of America bugun sattiklarinin buyuk kismini geri aldi. Net satisi su an 135bin lota kadar dustu. Banf of America’dan kim(ler) islem yapiyorsa takdir ettim, gunlukcu ve sabirsizlari sallaya sallaya dusuruyor.

6. .............. !

7. Sabrı ve gücü olan kazanır...Yeterki mal iyi olsun

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 263/440 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •