Sayfa 80/993 İlkİlk ... 3070787980818290130180580 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 633 - 640 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,087
    Bu mereti sattıkça mecbur sattığımızın üstünde yine ilave ediyoruz,18 öncesi 16.50 sattığım için üzülüyordum,11 olunca yine yumulmuştuk,ama her yukarı vuruşundan azar,azar verdik buralara geldik,eğerki faiz artışı olmazsa buralarda bu meret durmaz,zaten dışarıdan döviz takviyesi imkansız tek unsur faiz artışı,zaten ona göre hazırlık yapılıyor,26 mayıs merkezin karar günü,faiz artışına giderse asrın lideri ne yapalım bizi çok sıkıştırdılar dermi ???

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

Nas var.
    Ayrıca faiz lobilerine boyun eğecek değiliz.
    Ne faiz artışı?

Erdoğan: "Ülkemiz ve milletimiz için 2023 bir final değil büyük ve güçlü Türkiye hedefi için yeni bir başlangıç olacaktır"

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Bu mereti sattıkça mecbur sattığımızın üstünde yine ilave ediyoruz,18 öncesi 16.50 sattığım için üzülüyordum,11 olunca yine yumulmuştuk,ama her yukarı vuruşundan azar,azar verdik buralara geldik,eğerki faiz artışı olmazsa buralarda bu meret durmaz,zaten dışarıdan döviz takviyesi imkansız tek unsur faiz artışı,zaten ona göre hazırlık yapılıyor,26 mayıs merkezin karar günü,faiz artışına giderse asrın lideri ne yapalım bizi çok sıkıştırdılar dermi ???
    Esas olay 27 -Mayıs- akşamı moodys Türkiye raporu.!!!
    Arkasından Haziran Fed toplantısı.!
    Tsunami tüm hızıyla otobanda.!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ben bu aydan itibaren enflasyonun artış hızında düşüş bekliyordum
    ama deniz hocanın yazısında ingilterede aylık %2,5 luk bi rekor görünce şaşırdım
    bizdeki enflasyonda zor hız keser bu gidişle
    olay yerellikten çıkıp yakında tam globalleşecek
    bu bosporosun crash o zaman otobanda feakete yol açar
    Abi hadi TÜFE ortalamasını geçenleri yedik. Hani eksikte yedik diyelim. Ama işaret koyduğum 8 kalem ,ki sepetin yüzde 45 ini oluşturuyor, normalleşmeden olmaz olmamalı bu iş. Çok komik şu oranlar.

6.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    ona çok ihtimal verilmiyor sanki üstadım. Amma süper bono enflasyon endeksli tahvil vs. çıkması bekleniyor hatta enflasyonda maksimum rakamı mı bekliyorlar diye de düşünenlerde var.

Turkey 5 Years

CDS 705.219
    Eurobond 2047 faizi %8.964

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

8.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Resmi enflasyon ile faiz makası -56, gerçek enflasyonla muhtemelen -100 üzerinde. Bu saatten sonra faizi arttırsa ne kadar arttırabilir, o artışın kime ne faydası olur? "Faizi %70 yaptım" diyemeyeceğine göre.

MB Politika faizini "önemsizleştirmek" ile övündüğümüz bir ortamda hele.

Sayfa 80/993 İlkİlk ... 3070787980818290130180580 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •