Sayfa 474/691 İlkİlk ... 374424464472473474475476484524574 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 3,785 - 3,792 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Dışarısı çok kötü, faizler hızlı bir artış trendine girecek belli ki; bu bakımdan iyimser olamıyorum. Düdük tahtacıda, mal bizde. Son olarak 1.17 den aldıklarım da duruyor toplam 400K lot oldu.
    Tahta yapıcı bu güzel bilançoya rağmen götürmeyip aşağı bastı ve dışarısının gitgide bozulacağına oynadı. Kazandı. Aferim, tebrik ederim.

Aslında biz de kötü mötü aynı şeyi öngörmüştük ama eylem yapmadık. Yarın 1.16 direkt kırılırsa ben de veririm. 2009 yılı krizi benzeri bir cisim yaklaşıyor bana göre. Bu para bolluğunda Japonya % 1 daralmış, boru değil...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

2.  Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    Aslında borsa bir yatırım aracı değil hep söylüyorum..
    Vakit kaybı..
    Okuyan genç arkadaşlarımız varsa size tavsiyem toprağa yatırım yapmanız..YTD
    Bizim gibi 3ncü sınıf demokrasi ile yönetilen bir ülkede tek yatırım aracı dolar.

Açın bakın; koca koca şirketlerimizin dolar bazlı grafikleri rezalet. Mesela TUPRS 2010 yılı fiyatında, ARCLK 2007, GARAN 2000 yılı (evet bildiğin 2000 yılı) fiyatlarında. Dolar bazında kazanç getirmiş şirket sayısı yok denecek kadar az. İşin siyasi risk boyutuna hiç girmiyorum. Zamanının en güçlü iki şirketi olan CUKEL ve KEPEZ artık yoklar. Bir dönem kolkola yürüdükleri, aynı seccadede namaz kıldıkları adamların şirketlerine çöktüler, yetmedi hapislerde çürütüyorlar daha ne olsun.

Yarın seçimi muhalefet kazansa ve dedikleri gibi şimdiki yandaşların a.sına koysalar borsada onlarca çöp hisse, binlerce mağdur yatırımcı... İşte buna 3ncü sınıf demokrasi diyoruz. Değişmez...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    ÜLKER in bir anda nasıl ucuzken pahalı hale geldiğini PD/DD nin bir anda nasıl 2-2.5 kat arttığını hatırlıyoruz.
    Aslında borsa bir yatırım aracı değil hep söylüyorum..
    Vakit kaybı..
    Okuyan genç arkadaşlarımız varsa size tavsiyem toprağa yatırım yapmanız..
    İşte o zaman fiyatı piyasa belirler spek adındaki tahta fareleri değil..
    Kıssadan hisse diyelim.. YTD
    Trcasada bekliyoruz sizi sayın tahminci.Ortak akla katkıda bulunursunuz

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Ahanda tarihi hata)))))) Sn tahminci adamlar bu topiği genelde okurlar,o rakamı yazdınız ya mümkünatı yok dünya borsaları bu hafta kırmızı giderse 1.16 yı kesin gösterirler.Ben bunu doholde çok denedim orda teknikçi bir arkadaş bu hafta şurası önemli dedi mi hiç sekmez adamlar orayı gösteriyorlardı
    )))))))))))))))))

Salı günü belirttiğimiz 1,15 formasyon hedefini gördü. 1,09 kesin stop,tepki alımı gelirse 1,21 hacimli geçilmeden yeni pozisyon açmak riskli.

Şu son entry deki tahmini twitterda bir teknikçi arkadaş yapmış.Bu teknikçiler bizi batıracak.Yahu s/p nasdak dow dax bist şu bu tüm dünya endekslerine bakın tarihi zirvelerinden topu topu yüzde on onbeş aşağıdalar ve tüm dünya korkuyor doğal olarak bizde borsadaki kağıdımızdan korkuyoruz.Yahu bu kağıdın tarihi zirvesi aylık grafikte 3.29 haftalık ve günlükte çok daha yüksek değerler var.Şu anda biz zaten kıyameti yaşamış bir kağıtdayız tarihi zirvesinin üçte birinden fiyatlanmışız ve hala korkuyoruz.Cidden helal olsun speğe alıgılarla ne güzel oynuyorlar.

Hem hiper enflasyona inanıyoruz,hem konut fiyatları düşmez diyoruz,sağlam kendi arsaları üstünde inşaat yapan kasasındaki nakti kadar fiyatlanan bir gayrımenkul şirketinden tırsıyoruz,valla ben tek lot satmam,uzun süre kağıtdayım aşağı basarsa da lotum artırırım.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Salı günü belirttiğimiz 1,15 formasyon hedefini gördü. 1,09 kesin stop,tepki alımı gelirse 1,21 hacimli geçilmeden yeni pozisyon açmak riskli.
    Şimdi teknik bunu diyorsa adamlar teknikçiler stop olsun diye 1.09 u kesin gösterirler demedi demeyin.Zaten millet tırsmış istedikleri kadar aşağı basıyorlar hadi bakalım şova devam

Sayfa 474/691 İlkİlk ... 374424464472473474475476484524574 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •