Her zaman yazdığım gibi bu hissede benden daha fazla kazanacaksınız. Beğeninizi kazanan yazımda belirttiğim 2-3 yıllık bekleme süreleri benim için bu tür hisselerde imkansız süreler, sizde ise bu sabır var. Fiyat odaklıyım 1.10 sattığımı rahatlıkla 1.15 yerine koyarım, koydum da.. eğer gerekirse.. trend her şeydir derler ya.. trend varsa ben friend.. trend yoksa ben Fred.. temeli sağlam patron kağıdı.. yok ben de bir his uyandırmadı.. hafta sonuna kadar 1.10 üstü tutunursa 1.24 sattıklarımla yeniden varım yok altına inerse 1.10 geçilene kadar sadece izlerim. Ayrıca GYO sektörü bir durgunluğa girebilir.. 400 bin USD a çıkartılan vatandaşlık şartı olumsuz etkiler piyasayı. Ama bunlar boş işler aslolan piyasada oluşan fiyat.. içinde her şey var, entrikalar da var sektör beklentileri de var. Sadece fiyata bakmak yeterli bence.. bir de dalga oluşturacak bir haber.. YTD

Originally Posted by
hkm
Ben trade yapmayı beceremiyorum sn tahminci,benim borsacılığım bu şekilde olursa oluyor başka türlü para kaybediyorum ve çok stres çekiyorum,bu şekilde rahatım kağıda biçtiğim değerin altına geldikçe a ne güzel deyip lotumu artırıyorum

))))))))
Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.
Yer İmleri