Sayfa 363/600 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463 ... SonSon
Arama sonucu : 4794 madde; 2,897 - 2,904 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

1. Muhtemelen Eczacıbaşı yatirim holdingle Eczacıbaşı holdingi karıştırdılar. Borsaya acik sandılar Eczacıbaşı holdingi. Ya da canlari oyle gostermek istedi. Reklamın iyisi kötüsü olmaz hesabı.

2. Dap Emlak Konut'un Atasehirdeki arsasına çok yüksek bir bedel teklif etmiş görünüyor. Sanırım finans merkezine yakınlığı ile ilişkilidir. Kartaldaki arsanın tahmini inşaat alanını hala öğrenemedik. Turgg'de birileri kendi arsaları için 125 bin metrekare civarı bir inşaat alanı yazmış. Doğruluğunu bilemiyorum. Bu yıl bir şekilde Kartal ( ve belki Ayazaga) gündeme gelecekse emlak uzmanlarının görüşlerini almak iyi olur.

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

4. Bu çok acaip, çok. Holding'in yönetiminden çekilip tamamen yabancı ağırlıklı profesyonel bir yönetime devretmişler görünüyor. Siz anladiniz mı?

5. İsimleri googleladım, çok birikimli-başarılı kişiler.

Başka yorum yapamıyorum.
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

6. Görüneni şu, BE ve FE kardeşler aktif olarak holdingi yönetmeyecekler. Emekli olmuşlar.

7. Emin değilim , ilaçta vs hala varlar.
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

8. Eğer buysa, Eczacibasi'nda yeni bir dönem başlıyor demektir. Bu haberi tarayıp bulduğunuz için tebrik ederim. Yakında medyada yer bulur düşüncesindeyim. Belki de " meşaz" buydu.

Sayfa 363/600 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •