Sayfa 120/993 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170220620 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 953 - 960 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

1. Merhaba ben yeniyim.Hiç kimsenin değinmediği birşey söyleyeceğim.Şu an TUİK resmi rakamlarına göre enflasyon %70.faiz %14.reel faiz eksi %56.insanlar kkm ye geçerse döviz bolluğu olacağından kur yükselmez,kim yükseltecek ki.Yani insanlar kkm ye geçerek aslında kendi paralarıyla kendi paralarının değer kazanmasını engelliyorlar dolaylı olarak.ve eksi faize yani değer kaybına mahkum oluyorlar.Bunuda kendi paralarıyla kendilerine yaptırıyorlar.Bu benim bakış açım,kendi düşüncem.yorumuolan varsa sevinirim bakış açım doğrumu yanlış mı diye
    yatırım tavsiyesi olmayıp kendi düşüncemdir.beni bağlar

2.  Alıntı Originally Posted by mahmutdd Yazıyı Oku
    Merhaba ben yeniyim.Hiç kimsenin değinmediği birşey söyleyeceğim.Şu an TUİK resmi rakamlarına göre enflasyon %70.faiz %14.reel faiz eksi %56.insanlar kkm ye geçerse döviz bolluğu olacağından kur yükselmez,kim yükseltecek ki.Yani insanlar kkm ye geçerek aslında kendi paralarıyla kendi paralarının değer kazanmasını engelliyorlar dolaylı olarak.ve eksi faize yani değer kaybına mahkum oluyorlar.Bunuda kendi paralarıyla kendilerine yaptırıyorlar.Bu benim bakış açım,kendi düşüncem.yorumuolan varsa sevinirim bakış açım doğrumu yanlış mı diye
    yatırım tavsiyesi olmayıp kendi düşüncemdir.beni bağlar
    bakış açınız yanlış yastık altı vs.'den döviz girişi yok sadece ekranda bir yazı o yüzden piyasada döviz bolluğu olmaz

döviz fazlası için sistem dışından fiziki döviz girişi lazım. negatif enflasyonun miktarından abd enflasyonunu çıkardığınızda kabaca dövizin olması gereken rakamı bulursunuz. Ayrıca KKM'ye TL hesaplarıda entegre edildi bu sistem sonlandığında fiziki almak isteyen olursa da gene döviz talebi oluşur.

3.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    https://www.sozcu.com.tr/2022/ekonom...i-7149238/amp/

Analiz şirketi Coinmarketcap’in verilerine göre, nisan başında 2.1 trilyon doları aşan kripto para piyasasının toplam değeri 1.2 trilyon dolar seviyelerine geriledi.
    FED e destek attı coin alemi demek ki. ne güzel parayı buharlaştırıyorlar.

4.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Patatesin yenisi Adanada 12 tl yi görmüş markette bu 20 tl olur...
    adana da festival armış diollar

öğrenciler festival diye mitinge götürüldük demişler

https://www.aykiri.com.tr/mesajlar-i...rmusler/23200/

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Adana'daki mitingiyle ilgili günler öncesinden gönderilen mesajlar ifşa oldu. Farklı şehirlerden birçok kişinin "Adana'da Gençlik Festivali" denilerek götürüldüğü iddia edildi.

5.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    hal fiyatı mı ?
    ozaman 15-16 aya içimizden geçilir.
    2023 aralık hedef koydum..
    Memento mori

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    FED e destek attı coin alemi demek ki. ne güzel parayı buharlaştırıyorlar.
    Coin aleminin bir kaç tur daha içinden geçecekler. Luna gibi bir coin daha batınca yeni bir geri çekilme daha yaşanacak. (Hangi coin daha belli değil) Sonra FED faiz artırımı, parasal sıkılaştırma, maymunun çiçeği, eşşeğin böceği, sadrazamın sol şeyi diyerek yeni düşüş dalgaları gelmesi muhtemel bana göre.

7.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Aklıma şu meşhur tablo geldi nedense;

https://artincontext.org/the-potato-eaters-van-gogh/

Loş ve izbe bir köy evinde masada akşam yemeği için toplanmış ve muhtemelen yokluk sonucu kötü beslenmeye maruz kaldıkları için fiziksel gelişimleri bozuk ve şekilsiz insancıklar.. patates yiyorlar..

8. “The last official act of any government is to loot the treasury.” --- George Washington

Sayfa 120/993 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170220620 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •