Sayfa 250/1000 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350750 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1,993 - 2,000 arası.

Konu: Vıop XLI

1. Enflasyona endeksli bono yada tahvil çıkarırlar. Eğer ilgi olursa hem kkm ye az faiz öder hem döviz rezervi artar. TÜİK de enflasyonu ayarlarsa seçime kadar bir taşla iki kuş vurmuş olur tabi piyasa yerse

2. Teşekkürler Sayın Abka yorumlar için.

Ben de Sayın Sindoma gibi ABD'nin şu anda sadece sert inişi (korkuyu), o da kısmen fiyatladığını düşünüyorum.

Resesyon ihtimali doğarsa ya da FED'in yetersiz kaldığı kanaati yaygınlaşırsa çok daha sert bir fiyatlama gelir.

Bizim tarafta şu bono işi netleşmeden borsa yukarı, döviz aşağı gidemez diye düşünüyorum. Vade 1 yıl olursa ilgi az olur, piyasaya etkisi olmaz. Maks 3-6 ay olmalı. Bu durumda ikisi birden aşağı gelir ve sonrası seçim kararına bakar.

Ekim'de seçim olacaksa (ki liderler sürekli mitinglerde, gayrı resmi start verilmiş gibi), bu akşamdan itibaren yoğun bir gündemle karşı karşıya kalırız.

Gelişmeleri doğru okuyan, 1 - 1,5 yıllık vadede çok çok iyi getiriler elde edebilir.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3. Bu arada süper bono dövizini bozduranlara özel olacaksa, o da ayrı bir çıkmaz olur parası olan için.

Dövizi şimdi bozdursam, bono/tahvil alamazsın.

Bozdurmasan, dövizin fiyatı düşecek.

Paran mı var derdin var.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    şimdi grafiğe baktım geçen sefer satış saat 15:00 barında başlamış 16:00 barında piyasanın içinden geçmişler...saat 16 barı 29.000 puan...akıllara ziyan bir satıştı...

Alıntı Originally Posted by Se_M Yazıyı Oku
    Eğer ki bu enflasyon korumalı mevduat ya da süper bono her neyse işte bugün akşam açıklanacak ise biste ağır bir düşüş getirecekse bugün şelalenin kralını yapmamız gerekmez mi ? Nasılsa içerden birileri alıyor haberi ?
    Henüz gün bitmedi.. Öğleden sonra belli olur artık..

5. Dolar bunlara yakın ve sistemin içinde kalmaya çalışanlar yüklü mevcut.
    Daha önce yazdım burada kapalı çarşıda dostlarım mevcut arada gider takılırım bir önceki zıplamada dolar bozmaya gelenlerin çoğu sofu ekibi poşetlerle getiriyorlardı .Bugunde karar çıkacaksa yine sistemin lehine olacakdır.Seçime girilecek para lazım partiye , faiz indirimleri , konut kredileri niçin yapılıyor sanıyorsunuz nakit gerekli , borsadan çıkamıyorlar alıcı yok , bakmayın aracı kurumların yerli malı alıyor diye yerli dediğinin %60-70 sistem makinalarla tahtalar arası treda ediyor , 2-2.5 milyarla %40-50 hareket yaptırdılar.
    Akşama karar gelirse bakıcaz bilim anlamında ne kadar tutarlı görücez.
    veya bu işi sıcak tutup bir süre daha piyasada kullana bilirler.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    bunu anlamadım...dövizi şimdi bozduran alamayacaksa kim alacak? kim için o zaman bu?

Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    Bu arada süper bono dövizini bozduranlara özel olacaksa, o da ayrı bir çıkmaz olur parası olan için.

Dövizi şimdi bozdursam, bono/tahvil alamazsın.

Bozdurmasan, dövizin fiyatı düşecek.

Paran mı var derdin var.

Bence de seçim öncesi dağıtacak adamların cebine para konması gerek...
    Sevaplar kebabla desteklenmeli..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

8.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    bunu anlamadım...dövizi şimdi bozduran alamayacaksa kim alacak? kim için o zaman bu?
    Şimdi diyelim ki karar bu akşam gelecek. Siz bu beklentiyle şimdi dövizinizi bozdunuz.

Akşam açıklandı, 24.05.2022'den itibaren bozanlar için dedi. Yarın dövizin fiyatı düşecek hızla.

Siz bugün bozduğunuz için yararlanamayacaksınız, çünkü yarın elinizde bozacak döviz olmayacak.

Tabi başlangıcın yarın olacağını varsayıyorum. Daha geriye çekerlerse sorun yok.

Sayfa 250/1000 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350750 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •