50 direnci geçilmiştir hayırlı olsun.
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
50 direnci geçilmiştir hayırlı olsun.
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
sn sekiz aynı bilgiyi bende aldım kapasite arttırımı ile ilgili ben bu hafta en geç önümüzdeki hafta kapa bilgi verileceğini düşünüyorum
ben olaya kısa vadeden ziyade uzun vadede bakıyorum şirketimizin içi boş olmadığını vizyonu olan, sektörde 1 mia ciro hedefine bu şekilde teyit etmiş oluyor
şirketimiz sektördeki diğer firmaları da bünyesine katarak sektörde bir numara olacaktır
özelikle temmuz sonlarına doğru asıl patlama olacaktır YTD
*Senedimiz 4,50 üstünde yerini sağlamlaştırıyor. Bugün 4,55 ve üstü kapanış çok güzel olacaktır. Sevgiler..
Forum eski kullanıcı adım:"ufukss"
Güzel haberi bol günler geliyor. Fanlar çalıştı motor soğudu. Uzun yola devam inşallah. YTD
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Tamamen kendi görüşümdür.
4,55 ve üstü bugün için sürpriz olur ama yarın için neden olmasın. Bugün 4,45-50 aralığının da yeterli olacağı kanaatindeyim son görüntüden yola çıkarak. 4,50 ve üstünde bir baskı oluşturulmaya çalışıyor. Takipteyiz. YTD
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Tamamen kendi görüşümdür.
bu hafta yön yukarı ise ilk etapta 4.50 geçilmeli. bugün 4.50 nin gücünü gördük. farzedelim geçti sonra 4.75 çabuk gelir. sonrası bir düzeltme yapmazsa uzaya gider. diye düşünsem ne derdiniz.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
siz siz olun sakın beni dinlemeyin. bildiğinizi yapın.
https://www.ihalebul.com/?p=sozlesme...dertitle&inc=2
kelebeğimiz devlet ihalelerinde de varım diyor. yukarıdaki link son ihale durumuna ilişkin.ayrıca gebzedeki tesisinde üretime katkısıyla yeni kulvarda bir kelebek göreceğimiz aşikâr.sayın Kuzey's in bilanço çalışması şu anki hisse hareketini açıklamaya fazlasıyla yetiyor.sürekli yenileri eklenen beklentileriyle büyüyen bir şirket oldu doğtaş kelebek.maşallah diyelim de nazar değmesin.saygılar selamlar.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR! !!
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer İmleri