Nöbetçi arkadaş geldi.Hoş geldiniz gırladan bir demet yapıp sunsanızda öğrensek olmaz mı?Bekliyoruz.(Bu şekilde artan ivmeyle en az 3-5 yıl sürdürülebilir kar maksimizasyonuna sahip olanlar olsun ltf.)
.
Not.4.49-50-51 lerden veren ak -yapı kredi ve halk yatırıma teşekkürler.
.
Syg
Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.
İMKB listesine bakarsanız görürsünüzverenler arasında city de var bolca
herşey gönlünüzce olsun…
Sevgili kardeşim her gördüğün sakallıyı hacıbaba sanma.Biz ne listeler gördük.Bir de aylık takas değişimine bakarsan 7.7 bofa,2.5 garanti satmış ama bir de alanlara bak bakalım takasta ilk 2-7 arasındaki aracı kurumlar ve de 3.8 milyon alışla iş yatırımdaki amcamı göreceksin 3.7 milyon ile yapıkredi ve 2.5 milyonla info ile karşıladılar satışı..Ben bugün iş yat daki amcamı bekliyorum.Tahminimce gelir,sazı eline alır,bir bozlak okur ve en az nötr günlük kapanışı yapar gider işine gücüne bakar.
.
Syg
Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.
Topla topla Merrill Lynch BOFA.O bofa da şu lambacı ışık neci acaba.Bu kurum Işık menkulün sahibi kim bilen var mı arkadaşlar?
.
Syg
Yer İmleri