Artan

13,86 10 18:10
16,73 9.99 18:10
48,46 9.99 18:10
47,80 9.99 18:10
9,49 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

74,25 -10 18:10
1,80 -10 18:10
247,50 -10 18:10
261,00 -10 18:10
355,50 -10 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.483.671.562,50 18:10
7.660.126.892,25 18:10
7.224.558.633,72 18:10
6.414.277.037,00 18:10
6.015.548.689,20 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 184/427 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284 ... SonSon
Arama sonucu : 3412 madde; 1,465 - 1,472 arası.

Konu: GSDHO - GSD Holding

1.  Alıntı Originally Posted by winner1907 Yazıyı Oku
    Arkadaşım, 5.02 olmuş şöyle iyi böyle iyi 10 olacak yazıyorlardı o gün uyardım kendimce 4.70 oldu, 4.79da tekrar harika 10 lira olacak dediler uyardım 4.35. Şimdi 4.35 tekrar uyarıyorum kendimce insanlara boş hayal vermeyin bana kızmayın…Sağlıcakla kalın….
    Bu başlığı takip ediyorum, 10 lira olacak diyen bir kişi bile olmadı. 10 lira olsa da ucuz olur diyen oldu, bu da gerçek. Siz ise düşecek satın aşağıdan alırsınız diyorsunuz. Sonuna YTD koymanız bir şeyi değiştirmez, anlayan anlıyor zaten. Yani insanların aklıyla alay etmeye ve iftiraya atmaya gerek yok.

2. Yahu mal belli ederi belli...usd bazlı iş yapıyor her çeyrekdepara basıyor, hem de usd olarak. nitekim karlar ortada temettü ortada bedelsiz ortada, navlunlar ortada, aksi yöne değişeceğini gosteren bir emare de yok. Satan satsın kendi bilir. Ben iki kere satıp alttan alayım derken kaçırdım daha yukardan almak zorunda kaldım. Ben gömdüm 2 yıllığına sizi bilmem....Hadi hayırlı traşlar.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Bu tip büyük yükselişler gebe iyi ve ederi olan hisseler tavan tavan gitmez, yok öyle bir dünya. Borsa sabırsız arkadaşların sabırlı olanlara servet transferi yeridir. Ha bu arada siz çok iyi trade edersiniz, her düşüşü bilip degerlendirirsiniz onuda alkışlamak gerekir. 2019 dan 2021e kadar olan sürede ismen kendisini ona kutlarken bir sürü çeyrek güzel bilancolar açıklamasına rağmen 3 kere %10 civarı bir kerede %40 düşüş yaşadı ama 2 yılın sonunda ilk fiyatının 10 katına çıkmıştı.

SM-G780F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by dıpdıp Yazıyı Oku
    Faiz sözde yüzde 14 . Nas varken ben nasıl faiz yükselteyim diyenler. Kkm ile 1 yıldan kısa sürede yüzde 25 - 30 faiz verdiler. Şimdi süper bono spekülasyonu bile hisseyi 4.30 Lara getirdi. Sorarsan faiz vermiyorlar. Yani ülkenin çivisi çıkmış enflasyon almış başını gitmiş bu hisse de yapılanları çok ta yadirgamamak lazım. Temel illa ki önemli ama şirket içinden veya devletin içinden birileri önceden haberi alıyor(geçen doviz düşüşü ndeki gibi) elde ne var ne yok satıyor ve sonra toplayana kadar bekletiyor. Uzun vadeciysen sıkıntı yok bu hisse de ama orta vade isen trade etmezsen amelelik yaptırıyor adamlar. Adamlar borsacı zaten
    Bu sene yaşadığımız kurdaki artış, yaşadığımız enflasyona göre düşük bile. Bono olayının gündeme gelmesinin nedeninin doları düşürmek değil, doların daha da yükselmesini engellemek olduğunu düşünüyorum. Zaten yabancı kurumların dolarda yüksek hedef fiyat vermeleri de buna işaret.
    Son düzenleme : meteor78; 27-05-2022 saat: 19:19.

5. Eveeet sevgili ortaklar,
    .
    Foruma bugün girmeye fırsatım olmadı.Nedeni de GSDHO,DOHOL ve termik santrali de olan Elektrik şirketindeki aile fonumuzdan (Enişte-kayın-kuzen vs.dan oluşan 4-5 hesaptan işlem yaptığımız) yoğun işlemlerdi.Bugün GSDHO hariç bahsettiğim hisselerden Elektrik olanı 2.40 aortla pztesi-çarşamba arası toplayıp 2.60 aortla,DOHOL ü yine haftabaşından çarşambaya 3.64 aortla toplayıp 3.85 aortla yeni kullanıcılarına teslim ettik.Ha bu kağıtlarda trade ihtisas alanım düşsünler alım noktalarıma aynen sarılırım.
    .
    Gelelim GSDHO imize;
    Biliyorsunuz burada geçen yılın bu dönemlerinde alıma başlayıp trade işlemlerimiz sonucu 1.84 maliyetli aile fonumuzdaki mallarımızın ilk çeyreğini 3.75 aortla,ikinci çeyreğini 4.15 aortla verdiğimi(Ki yarım satışın aortu 3.95 e geliyordu) ve son olarakta son 2 çeyreği (10.000 lot evladiyelik bırakarak) 4.88 aortla verdiğimi sonuçta 4.42 aortla terki diyar ettiğimizi belirtmiştim.Ben verdikten sonra hisse 4.96 ile tavan oldu hatta 16.05.2022 pztesi günü 5.07 yi görerek (evladiyelik dediğim 10.000 lotu da 4.95 ten aynı gün grafikte dönüş emareleri ve tahtada alan satan keneleri de görünce sattım.)4.72 kapattı.Geçenlerde evladiyelik 10.000 lotu 4.49.-50-51 den yerine koyduğümu buraya yazmıştım.Bugünde işlem gördüğü her kademeden alımlarla 4.39 aortla onbinle birlikte ilk çeyrek sayıdaki alımlarımı tamamladım.
    .
    Bize ne diyenlerinizi duyar gibiyim de,
    -Burada beni çok önceden bilen ve takip eden forum arkadaşlarıma onların talebiyle bilgi vermek,
    -Arada böyle gelip vızıldayan (Sn Kazanıcı1907 kardeşim hisse 5.07 yi gördü 5.02 yi değil bi zahmet grafiğe iyi bak) patron ya da spek ve avanelerini de deyim yerindeyse öpmek,kovalamak maksadıyladır.
    .
    Eskiden Patron güççük durguta yeri gelir kahır-bela okur bazen de söver sayardım.Şimdi diğer patronlar yanında bakıyorumda durgut resmen sütten çıkmış ak kaşık ve bu vesileyle kendisiyle resmen kanka oldum.(Kendisi ve hisselerini tekstilbank ve holdingte iken çaycı Galip abimizi nasıl holding ve banka hisselerinden kıçına bezir çalıp kovaladığı dönemden bilirim.)
    .
    Sözün özü şu altta yazılı yatırım tavsiye uyarımı lütfen dikkate alın,bana bakarak işlem yapmayın ve de Forum sayfasında değerli katkılarını inkar edemeyeceğim Sn.Meteor78,Sn.adestim ve şu an aklıma gelmeyen diğer dostları lütfen kırmayın,siz de elinizde malınız olmadan bile yazma hürriyetine sahipsiniz.İsteyen okur,isteyen okumaz (benimkiler de dahil)engeller geçer gider.Herkesten birşeyler (Hisse hakkında olumlu da yazan olumsuzda yazan) öğrenileceği hususunu kişisel hak ve özgürlüklere saygı dahilinde yaşça sanırım büyüğünüz de olarak buraya not düşmek isterim.Unutmayalım her koyun kendi bacağından asılır.
    .
    Syg
    Son düzenleme : gselman; 27-05-2022 saat: 20:03.
    Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.

Duhul
    Oct 2018
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    103
    Blog Entries
    3
    arkadaşlar bu tarz hisselerde al-sat riskli, 4,53ten sattıklarımı panikle 4,70'ten yerine koymuştum.
    bugün hisse 4.30'lara indi, 7-8 olmadan satmam daha iyi bir yer bilmiyorum çünkü koyacak öte yandan.

bugün son yaptırdığım alımlar ile birlikte 1.basamak aile üyelerim de toplamda 1.4 milyon lot GSDHO'ya geldim.
    kusura bakmasınlar da bu kağıdı 4.30'tan satmam için salak ya da sağlık sebebi ile acil durumda olmam lazım.

moralleri bozmak yok, 1.88'den başladım daha bir yıl bile olmadı.

sene içinde kağıt bu tempo ile 6-7 arasında olacak en az, dolayısı ile uzun ve orta vadede al sat önermiyorum. iki günde çok hızlı gidebiliyor.
    Baş Ekonomi Yazarı @minikyolculuk
    Değer Yatırımcısı,VIOP Trader,SK007 Hisselerini takipçisi -

7. Kimseyi kırmak istemem tabii ki. Yanlış anlaşılmasın. Benim anlamadığım fiyat 5i görünce ben olsam veririm demişim, 4.79 olunca ben olsam veririm demişim, kapanmış 4.34. Belki yazdıklarımdan istemem ama olura etkilenen olmuşsa %15 zarardan kurtulmuş. Tersi olsa tepkileri anlarım??? Her neyse, herkes bildiğini yapsın ama bence 5teyken harika daha da gidecek uçacak kaçacak diyenlere kızmanız daha uygun. Bir arkadaş 4.61de uçak pistte kalkışa geçiyor yazmıştı, bence benim yazdıklarıma değil de bu gibi paylaşımlara bakmak lazım kim neye hizmet ediyor ve neye sebep oluyor diye..Demişim ki fiyat 5 ben olsam verirdim fiyat 4.34 olmuş daha ne??? Şimdi de diyorum fiyat 4.34 ben olsam verirdim..kim neye kırılacak anlamadım. Forumdaşların kazanmasını isterim ben de tereddütsüz.

8.  Alıntı Originally Posted by winner1907 Yazıyı Oku
    Kimseyi kırmak istemem tabii ki. Yanlış anlaşılmasın. Benim anlamadığım fiyat 5i görünce ben olsam veririm demişim, 4.79 olunca ben olsam veririm demişim, kapanmış 4.34. Belki yazdıklarımdan istemem ama olura etkilenen olmuşsa %15 zarardan kurtulmuş. Tersi olsa tepkileri anlarım??? Her neyse, herkes bildiğini yapsın ama bence 5teyken harika daha da gidecek uçacak kaçacak diyenlere kızmanız daha uygun. Bir arkadaş 4.61de uçak pistte kalkışa geçiyor yazmıştı, bence benim yazdıklarıma değil de bu gibi paylaşımlara bakmak lazım kim neye hizmet ediyor ve neye sebep oluyor diye..Demişim ki fiyat 5 ben olsam verirdim fiyat 4.34 olmuş daha ne??? Şimdi de diyorum fiyat 4.34 ben olsam verirdim..kim neye kırılacak anlamadım. Forumdaşların kazanmasını isterim ben de tereddütsüz.
    Sevgili Kardeşim bahsettiğin yazı aşağıda.
    .
    (((Günaydın Sevgili ortaklar,
    .
    Dünki 4.53 kapanışla grafikte onay alan hisse için GK da da bir sürpriz çıkmamakla birlikte,uçak taksi yapıp piste doğru harekete başlıyor kanımca.Burdan sonrasını hep birlikte arkamıza yaslanıp keyifle izleyeceğiz inş.
    .
    Syg)))
    .
    Bahsi geçen yazıda grafik teknik görüşümüzü belirtmişiz ve kanımca,bence demiş,inş. demişiz.Yani temennimiz o ve altta imzamda uyarım mevcut.Benim gibi bir strateji ile alan satan kişi için farketmez 3 aşağı 5 yukarı.Keşke bizim göremeyipte senin gördüğün şeyi(Aracı kurum alış-satışları hariç) bize anlatıp ikna etseydin de buradaki herkes satıp (benim gibi en son 4.88 ve 4.95 satışlarım)
    bugün 4.39 aortla toplayabilseydi.
    .
    Yukarıda dediğim gibi destekli uyarılara ve hissesiz hisse hakkında yoruma açığız ama savınızı destekleyici bilgileri de isteriz. Kırdıksa affola.
    .
    Syg
    .
    Not;Bugünkü satışlara da bakarsan bence dün karanlık odada 3 kademe basmayla başlayan baba kurumların iskonto (ucuzlatmak ve toplamak amaçlı) satışlarıydı ve sayelerinde çeyreği tamamladık.
    Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.

Sayfa 184/427 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •