Eveeet sevgili ortaklar,
.
Foruma bugün girmeye fırsatım olmadı.Nedeni de GSDHO,DOHOL ve termik santrali de olan Elektrik şirketindeki aile fonumuzdan (Enişte-kayın-kuzen vs.dan oluşan 4-5 hesaptan işlem yaptığımız) yoğun işlemlerdi.Bugün GSDHO hariç bahsettiğim hisselerden Elektrik olanı 2.40 aortla pztesi-çarşamba arası toplayıp 2.60 aortla,DOHOL ü yine haftabaşından çarşambaya 3.64 aortla toplayıp 3.85 aortla yeni kullanıcılarına teslim ettik.Ha bu kağıtlarda trade ihtisas alanım düşsünler alım noktalarıma aynen sarılırım.
.
Gelelim GSDHO imize;
Biliyorsunuz burada geçen yılın bu dönemlerinde alıma başlayıp trade işlemlerimiz sonucu 1.84 maliyetli aile fonumuzdaki mallarımızın ilk çeyreğini 3.75 aortla,ikinci çeyreğini 4.15 aortla verdiğimi(Ki yarım satışın aortu 3.95 e geliyordu) ve son olarakta son 2 çeyreği (10.000 lot evladiyelik bırakarak) 4.88 aortla verdiğimi sonuçta 4.42 aortla terki diyar ettiğimizi belirtmiştim.Ben verdikten sonra hisse 4.96 ile tavan oldu hatta 16.05.2022 pztesi günü 5.07 yi görerek (evladiyelik dediğim 10.000 lotu da 4.95 ten aynı gün grafikte dönüş emareleri ve tahtada alan satan keneleri de görünce sattım.)4.72 kapattı.Geçenlerde evladiyelik 10.000 lotu 4.49.-50-51 den yerine koyduğümu buraya yazmıştım.Bugünde işlem gördüğü her kademeden alımlarla 4.39 aortla onbinle birlikte ilk çeyrek sayıdaki alımlarımı tamamladım.
.
Bize ne diyenlerinizi duyar gibiyim de,
-Burada beni çok önceden bilen ve takip eden forum arkadaşlarıma onların talebiyle bilgi vermek,
-Arada böyle gelip vızıldayan (Sn Kazanıcı1907 kardeşim hisse 5.07 yi gördü 5.02 yi değil bi zahmet grafiğe iyi bak) patron ya da spek ve avanelerini de deyim yerindeyse öpmek,kovalamak maksadıyladır.
.
Eskiden Patron güççük durguta yeri gelir kahır-bela okur bazen de söver sayardım.Şimdi diğer patronlar yanında bakıyorumda durgut resmen sütten çıkmış ak kaşık ve bu vesileyle kendisiyle resmen kanka oldum.(Kendisi ve hisselerini tekstilbank ve holdingte iken çaycı Galip abimizi nasıl holding ve banka hisselerinden kıçına bezir çalıp kovaladığı dönemden bilirim.)
.
Sözün özü şu altta yazılı yatırım tavsiye uyarımı lütfen dikkate alın,bana bakarak işlem yapmayın ve de Forum sayfasında değerli katkılarını inkar edemeyeceğim Sn.Meteor78,Sn.adestim ve şu an aklıma gelmeyen diğer dostları lütfen kırmayın,siz de elinizde malınız olmadan bile yazma hürriyetine sahipsiniz.İsteyen okur,isteyen okumaz (benimkiler de dahil)engeller geçer gider.Herkesten birşeyler (Hisse hakkında olumlu da yazan olumsuzda yazan) öğrenileceği hususunu kişisel hak ve özgürlüklere saygı dahilinde yaşça sanırım büyüğünüz de olarak buraya not düşmek isterim.Unutmayalım her koyun kendi bacağından asılır.
.
Syg
Son düzenleme : gselman; 27-05-2022 saat: 20:03.
Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.
Yer İmleri