Önümüzde seçim var, fakir halk şabkasını önüne koyup gerekeni yapacağını düşünüyorum.
Ya bu sisteme devam diyecekler oylarını verecekler.
Yada bu sistem olmuyor biz fakirler dahada fakirleştik faizlerin yüksek olmasını ve her ay düzenli olarak faizlerin artırılmasını istiyoruz. diyecekler
Hamdım Piştim Yandım
Piyasa Tahminleri
@piyasatahmin
·
4d
Erdoğan: Yatırımcıların ülkemizden çıkışından faizlerin artışına, borsanın düşüşünden dövizin yükselmesine kadar pek çok sorunun başlangıç noktası Gezi Olaylarıdır
kendinizi yormayın insan hatasını görecekki , bir daha aynı hatayı yapmasın.
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
olayı dramatize etmişsin. her ay düzenli faiz artışı diye birşey yok. Daha önce yıllarca nasıl enflasyonu düşük tutabilip faizleri de belli yerde tutabildiysek aynısı uygulanmalı. Vaktinde reel faiz verebilseydik sorun olmadan bu günlere gelebilmiştik.
hem popülizm hem kamuda sonuna kadar israf hem de enflasyonunun ciddi altında faiz olmuyor işte. Hepimiz yaşayıp gördük.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
BBC News Türkçe
@bbcturkce
·
38d
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gezi Parkı protestolarında camide bira içildiğini iddiasını tekrarladı: Bu eşkıyalar, bu teröristler bira şişeleriyle, bira kutularıyla adeta caminin içini pislemişti. Bunlar çürük, bunlar sürtük https://bbc.in/3m0HGHu
siz söylerseniz cezası var ona göre.
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Yer İmleri