Sayfa 427/1000 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477527927 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 3,409 - 3,416 arası.

Konu: Vıop XLI

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yok mu,
    Pekii üüüle olsun, mazut yoksa fışkırtma da yok
    Baktı mazut yok, fışkırtmadı.
    Tekrar soruyorum, var mı gönüllü mazutcu
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Baktı mazut yok, fışkırtmadı.
    Tekrar soruyorum, var mı gönüllü mazutcu
    gmt bile bıraktı şortu..yok kimse..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

3.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    1. Eylül de ve sonrasında faiz indirilmemeliydi
    2. İlave belki %5-6 faiz arttırımıyla döviz daha kontrol altında olabilirdi
    3. Öyle bir senaryo ile enflasyonda %30-35 yaşanabilirdi.

Bu durum fakire de hepimize de daha faydalı olurdu. Şimdi hepimiz için ve de fakir için Eylül'den bu yana %100 artmış enflasyon faydalı mı oldu?
    Önümüzde seçim var, fakir halk şabkasını önüne koyup gerekeni yapacağını düşünüyorum.
    Ya bu sisteme devam diyecekler oylarını verecekler.
    Yada bu sistem olmuyor biz fakirler dahada fakirleştik faizlerin yüksek olmasını ve her ay düzenli olarak faizlerin artırılmasını istiyoruz. diyecekler
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    1. Eylül de ve sonrasında faiz indirilmemeliydi
    2. İlave belki %5-6 faiz arttırımıyla döviz daha kontrol altında olabilirdi
    3. Öyle bir senaryo ile enflasyonda %30-35 yaşanabilirdi.

Bu durum fakire de hepimize de daha faydalı olurdu. Şimdi hepimiz için ve de fakir için Eylül'den bu yana %100 artmış enflasyon faydalı mı oldu?
    olay %5 faiz artırımı ile bitseydi keşke, devamı gelecekti bunu onlar da biliyor
    bu konjonktürde devamlı faiz arttırmak zorunda kalacaklardı , % 7 büyümeler hayal olacaktı yoksa..?

5. Piyasa Tahminleri
    @piyasatahmin
    ·
    4d
    Erdoğan: Yatırımcıların ülkemizden çıkışından faizlerin artışına, borsanın düşüşünden dövizin yükselmesine kadar pek çok sorunun başlangıç noktası Gezi Olaylarıdır

kendinizi yormayın insan hatasını görecekki , bir daha aynı hatayı yapmasın.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Önümüzde seçim var, fakir halk şabkasını önüne koyup gerekeni yapacağını düşünüyorum.
    Ya bu sisteme devam diyecekler oylarını verecekler.
    Yada bu sistem olmuyor biz fakirler dahada fakirleştik faizlerin yüksek olmasını ve her ay düzenli olarak faizlerin artırılmasını istiyoruz. diyecekler
    olayı dramatize etmişsin. her ay düzenli faiz artışı diye birşey yok. Daha önce yıllarca nasıl enflasyonu düşük tutabilip faizleri de belli yerde tutabildiysek aynısı uygulanmalı. Vaktinde reel faiz verebilseydik sorun olmadan bu günlere gelebilmiştik.
    hem popülizm hem kamuda sonuna kadar israf hem de enflasyonunun ciddi altında faiz olmuyor işte. Hepimiz yaşayıp gördük.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

7. BBC News Türkçe
    @bbcturkce
    ·
    38d
    Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gezi Parkı protestolarında camide bira içildiğini iddiasını tekrarladı: Bu eşkıyalar, bu teröristler bira şişeleriyle, bira kutularıyla adeta caminin içini pislemişti. Bunlar çürük, bunlar sürtük https://bbc.in/3m0HGHu

siz söylerseniz cezası var ona göre.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

8.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    olay %5 faiz artırımı ile bitseydi keşke, devamı gelecekti bunu onlar da biliyor
    bu konjonktürde devamlı faiz arttırmak zorunda kalacaklardı , % 7 büyümeler hayal olacaktı yoksa..?
    enflasyonun olduğundan düşük gösterdikçe zaten büyümeler yüksek çıkar. Şimdi bu büyüme herkesin reel gelirine yansıyor mu sorun burada? çok küçük bir azınlık dışında bu tür zenginleşmeden faydalanan yok maalesef.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 427/1000 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477527927 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •