Sayfa 458/1000 İlkİlk ... 358408448456457458459460468508558958 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 3,657 - 3,664 arası.

Konu: Vıop XLI

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    ...

Akşam pazarı ucuzluğunda biraz mal alabildik ama yetmez
    Hangi ara mal aldın da şimdi verdin demesinler, dünkü yazımı alıntılayım da nolur nolmaz, biri gelir bi laf eder fışkırttırdılar deye
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Hangi ara mal aldın da şimdi verdin demesinler, dünkü yazımı alıntılayım da nolur nolmaz, biri gelir bi laf eder fışkırttırdılar deye
    Bozkurt makina ya koyduğunda dolu dönüyor mu gerisi önemli değil.
    buraya yazıp yazmamanın önemi yok.
    herkes kazandığını EZİYOR
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

SPOT kapanış,

4. Bizim borsa büyük trader borsası, ekonomist vs isen veya sabırsız yatırımcı isen ütülmemek zor.

Herifler telegram vs ekip kuruyor, değişik yerlerden küçük küçük alımlar aslında toplu alım, büyük traderlar malı kaptırınca şikayet ediyor, SPK tespit edip ceza kesiyor muhtemelen.

Yatırımcıyı özellikle vadeli hesap yatırımcısını çekecek öneileri blokluyorlar bence.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. Ne yaptığı belli değil mide bulandırdı. Bu terbiyesizlik yani o zaman top gibi oynayalım koca koca şirket hisseleriyle ne ala iş. 2 yıldır düşmez abi, düşse de çıkar abi, fişek, uzay diyen adamlar para kazandı inanılmaz bir durum bu. Düzeltmeler de sert oldu ama kısa sürede toparladı sonra, yine çıkar abi düştüğü yere diyen kazandı. Bu nedir? Şu an bu endeksi yukarı götürecek hiç bir güç yok. Borsa enflasyondan koruyan bir araç değil sonuçta ve bir sürü risk var. Cds 700 üstüne yerleşmiş. Bilançolar iyi ancak sürdürülebilir mi? Bazı hisselerde tuhaf hareketler oldu geri alım açıklanıp uçtu vs ve hala yükseliyorlar. Yani geri alım yapacakmış abi yine hadi alalım diye tavana atlayan adamlar kaybetmedi. Çoğunluğun düşündüğünün tersi de olmuyor bence çoğu kişi çıkış bekliyor, bu forumda bile herkes short tuşunu söktüm enflasyon var demeye başladı. Mecburen kapattım pozisyonları ancak korkudan long da açamıyorum, bundan sonra geri dönerse borsayı bırakırım, dönecekse bugün dönmeliydi oyuncak değil bu, sermaye bırakmadılar yahu aç gözlü herifler. "Asla yatırım tavsiyesi değildir"

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    CRFSA...fransa+sabancı ortaklı...UZUN VADE İÇİN ALIYORUM...

Düşen,mali durumu sorunlu hisse batabilir.(bımeks)..ama güçlü sahipleri varsa eninde sonunda hak ettiği yere geliyor..

20 dolar ile 2 dolar arası hareketi var.Gün olur sıkıntı giderilir.dolar bazlı 10x yapıncaya kadar beklerim...süre sınırsız.

[url=https://www.hizliresim.com/4iagaps]

7.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    CRFSA...fransa+sabancı ortaklı...UZUN VADE İÇİN ALIYORUM...

Düşen,mali durumu sorunlu hisse batabilir.(bımeks)..ama güçlü sahipleri varsa eninde sonunda hak ettiği yere geliyor..

20 dolar ile 2 dolar arası hareketi var.Gün olur sıkıntı giderilir.dolar bazlı 10x yapıncaya kadar beklerim...süre sınırsız.

[url=https://www.hizliresim.com/4iagaps]
    Bu enflasyon ortamında bile kâr edemeyen ender şirketlerden...

En büyük beklentisi sermaye yapısının değişmesi olur. Onun dışında kaderine terkedilmiş gibi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Bu enflasyon ortamında bile kâr edemeyen ender şirketlerden...

En büyük beklentisi sermaye yapısının değişmesi olur. Onun dışında kaderine terkedilmiş gibi.
    uzun vadeli olarak 20 kat kar yapmış olan hissedense bunu alırım.güçlü sahipleri var..eninde sonunda satım,ortaklık yapısı değişikliği gibi bir şeyler olur.

Sayfa 458/1000 İlkİlk ... 358408448456457458459460468508558958 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •