Sayfa 257/905 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357757 ... SonSon
Arama sonucu : 7234 madde; 2,049 - 2,056 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

Arkadaşlar burdaki herkes yaşını başını almış aklı başında yatırımcılardır.
    Kimse digerinin yazdıklarıyla yatırım yapmaz.
    Sadece burdaki fikirleri kendi fikirleriyle mezcedip şirketin potansiyelini arastırmak suretiyle yatırım yapmaya deger olup olmadığına dair bir kanaate varır.
    Burda yazılanlar, eğer hisse fiyatına yön veriyorsa, o zaman farklı şeyler akla gelebilir.

Şu bir gercek ki sirketin dolar bazlı veya tl bazlı degeri yerlerde sürünüyor.

Patronun kendi şirketine borsa üzerinden sahip çıkmadığı kesin.
    Pandemi dönemindeki toplantıda baklayı bilerek veya kasıtlı olarak ağzından kaçırdıktan sonra hisse 30 liralardan buralara acıta kanata geldi.
    Bir vincin değeri 160 milyon lira.
    Limanin kâr getiri potansiyeli de ortada.

Kisa vadede ne olacağı bilinmez fakat, uzunda ( kaç yıl sürer bilmem) kalanların yüzünü güldürür diye umuyorum.

Ytd

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by matteo_didi Yazıyı Oku
    Hayatında bilanço görmemiş, hiç bir şirketin faaliyet raporunu okumamış , ondan bundan duyduğu bilgilerle ( özellikle telegramda kendi lehine yorum yapanların güdümünde ) borsada parasını artırmaya ( aslında kaybetmeye ) çalışan cahil cühela , kendini yatırımcı sanan , günlükçü ... kaybetmeye mahkumsun . İstediğin kadar oranı buranı yırt, Şirket yönetimine ona buna laf söyle, sen paranı kaybetmeye mahkumsun. Senin paranı bu forumdaki İşini bilen f/k Favök , gelecek bilançoların f/k tahminini yapabilen , yapılan - yapılacak yatırımların getirisini tahmin edip , uzun vadeli düşünüp , ihtiyacı olmayacağı kadar , düşüşlerde uykusunu kaçırmayacak kadar , sabırlı , kıymetli parasının bir bölümünü Eggub de tutanlara paranı KAPTIRMAYA mahkumsun. Çünkü sen cahil ve cühelasın. İstediğin kadar bu karardan dolayı Şirketi kötüle ancak ve ancak yine senin gibi Cahil Cühela kesimi altın kadar kıymetli Eggub hissesinin satar. Bu yazıma cevap yazacak hiç bir Cahil Cühela ya cevap verecek polemiğe girecek değilim. Gerçek yatırımcılara selam olsun, bol kazançlar.

Aynen. İmzamı atarım bu yoruma.

206.70 desteği çalışırsa güzel olur..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Gübreden vazgecmesi ile bu şirketin bundan sonra ne is yapacak sorusunu akıllara getirerek dikkatleri limancılık üzerine çekecektir.
    Mâdem gizli kalmış bir hazine, bundan sonra bu boktan vazgecmekle asıl hazinenin bok değil, liman olduğu ortaya çıkacaktır.

Ytd

Buraya gelenlerin çoğu bedelsiz için geldi limanın değeri cebinize girmiyor ne kadar kar etmiş ortada bilanço okumayı bilmeyen iki grafik bakmayi bilmeyen bir sürü üzümlü kek biz 30 liradan alırken almayıp 250 liradan atladı

Sonra başladılar önce ÇED raporu sonra limanın değeri jant 750 olmuş bu ne olmuş ah bir bedelsiz aciklasa hepsi gerçeklesti hepsini patron ve tahtacı satışta kullandı.

270 civarından 200 e indi en son bedelsiz hareketiyle şimdi hala at gözlüklü tipler iyi oldu diyor. Her seferinde başka bahaneler üretiyor

Bir sonraki bilanço komple zarar yazamayacaginin garantisi varmı

Ne diyoruz bir stratejiniz olsun hisse 270 ten 250 indi neden diye sorun basın geçin bir hisse gitmiyorsa bir sebebi vardır sebebi patron sonradan yolladı. Alka bektaş Bossa bunlarda bölünüyor bir hareketine bakın üzümlüler birde bununkine burdan kimseye sat demiyorum vebal altına girmeyelim giderken hisseye atlamayın atladiniz stop yapın sonra dönün yataya sardiginda bir miktar alın düşeni kırınca komple yeniden alın bir stratejiniz olsun

7. İnsanın içinde bulunduğu durumu olumlama çabası yok mu, tek kelimeyle ibretlik.

NİLKİZ abi bostan capasına gittim geldim, hisseye sahip çıkmamışsınız.[emoji23]

Aşağı basmışlar yine.
    Bossayı da devirmişler.
    Bu arada üstadım ben senin gibi grafiklerden anlamıyorum.
    Bir çok yerde dolandığımda kâr edeceğimi bilsem zaten dolanırdım.
    Dolansam bile gözüm yine eski sevgilimde oluyor.
    Bağımlılık yapmıs abi.
    [emoji23]

Sayfa 257/905 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357757 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •