Sayfa 495/919 İlkİlk ... 395445485493494495496497505545595 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 3,953 - 3,960 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1.  Alıntı Originally Posted by Forza korfez Yazıyı Oku
    Yazmayacağım dedin herkes sevindi, farkında değil misin? Hiç canını sıkmıyor mu itici ve sevimsiz bulunmak? Kötü hisse madem sattığın iyi olmuş. Niye alıyorsun tekrar kötü hisseyi bilerek ve isteyerek? Gidip iyi bulduğu hisseyi almaz mı aklı azıcık başında olan insan? Onlar güzel, yükselir kazanırsın. Al-sat yapmak için deme sakın, o iş her hissede yapılır.
    Al-sat 'buraya moral bozucu seyler yazmak icin' bir gerekce. Eger onu yazmasa, insanlar, elinde yok neden yaziyorsun diyecek. O da elimde var diyecek, cunku al-sat yapiyor ya.

Yoksa o da bilmiyor mu her hissede al-sat yapilabilecegini.

2. yav istersen uzun vadeli tutun isterse trade edin ..

ben trade edeceğim artık.

ben size uzun vadeli tutamayın , al sat yapın diye bir şey mi dedim?

ne istiyorsanız onu yapın ..

3.  Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    üstüne alınanlar varmış..

size ne kardeşim babanınız forumu mu burası?

ister al sat yaparım .. isterse almam ..

üstteki mesajı sana mı yazdım ? neden alındın ki ?

neyse trade etmekten beni kimse caydıramaz.

bu hisse benim için trade hissesi olmuştur ama günlük değil haftalık veya aylık olarak..

not: 150 bin kişi yatırımcı olan sasa yı defalarca kez yazdım, bu hissede ise bir elin parmağını geçmez ky yatırımcısı ...

neden kynin olduğu hisse gitmez diye düşüneyim?

ama bu hissesin derdi farklı ky değil .. bu hisse al satçı trade hissesi bana göre.
    Benim yorumumun altına "Hayal satmalara karnımız tok" yazmışsın be adam.

4. iştee mesele bu sayın çırak..

bende her hissede al sat yapmasını biliyorum ..

ancak özellikle bu hissede yapacağım çünkü bana göre trade hissesi olmuştur bu hisse , diğer hisselerim ise yatırımlık elde tutma hisseleri aradki fark bu.

5. sana yazmadım be adam ..

nerden çıkardın onu? türkçe okumayı mı bilmiyorsun ?

o cümle bir zerzeniş kendi kendime ..

6.  Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    SAyın mao foruma bekleniyorsunuz , bu çırak a bir cevap verin.. tusya ukrayna savaşı sebeyle rusya satışarı ie ilgili yazdıkları ve niyetinin ne olduğu belli olmayan yazısı için
    Rusya-Ukrayna savasi, kisa vadede Rusya sirketlerine olan satislarimizi negatif etkileyebilir dedim, hala arkasindayim. Uzun vadede ise, artik Amerika'li sirketlerin girmesi imkasiz gibi olacagindan, bizi pozitif etkileyebilir demistim. Hala arkasindayim.

Ben sen degilim ki, elime gore konusayim. Elin full ise uzay hikayeleri, elinde yoksa pespaye sirket.

Ki, 5 senedir benim elimde kendimce yuklu miktar var. Negatif gordugum seyleri yazmam da ilk degil, beklentilerimi yazmam da.

Yatirim tavsiyesi degildir.

7.  Alıntı Originally Posted by Usta Yazıyı Oku
    Rusya-Ukrayna savasi, kisa vadede Rusya sirketlerine olan satislarimizi negatif etkileyebilir dedim, hala arkasindayim. Uzun vadede ise, artik Amerika'li sirketlerin girmesi imkasiz gibi olacagindan, bizi pozitif etkileyebilir demistim. Hala arkasindayim.

Ben sen degilim ki, elime gore konusayim. Elin full ise uzay hikayeleri, elinde yoksa pespaye sirket.

Ki, 5 senedir benim elimde kendimce yuklu miktar var. Negatif gordugum seyleri yazmam da ilk degil, beklentilerimi yazmam da.

Yatirim tavsiyesi degildir.
    tamam sen haklısın.

8.  Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    bak usta mısın yok çırak mısın bilmem ...

senin de neler yazptığın ortada bunca senedir .. sende süten çıkmış ak kaşık değilsin.

hatta bir ara sayın mao senin niyetini ortaya çıkardı.. rusya ukray savaşı sebebiyle rusya satışarı için söyledğin şeyle ile ilgili olan kısım ..

benim 25-79 hareketi öncesi aylarca hesap formul yaptım ve sonrasında hisse 79 lara gitti sayın Yıldız tozu şahittir.

ha öncesinde 7-8 lerdyeken hisseye sövdüğüm doğrudur o anki şeyler için soylenen soylendi ve o hesap orada kapandı..
    Sn Usta'nın yıllardır bir tane bile yönlendirici yazısına tanık olmadım. Yorum ve analiz yapar ki forumun amacı da budur. Yeri gelir olumlu bir gelişme olur olumlu yorumlarsın, yeri gelir olumsuz gelişme olur olumsuz yorumlarsın. Ben de öyle yapıyorum. Borsadaki tek hisse KRON mu, Lütfi Yenel babamın oğlu mu? Yükseleceğini düşünmesem satar çıkarım.
    Tekrar ediyorum. Başka hisse pazarlamak değildir forumların amacı. Zaten hisseleri farklı forumlara yazmak da forum kurallarına aykırıdır. İnsanların yok yere moralini bozmak ya da yok yere coşkuya sevketmek de etik kurallara göre ayıptır.

Sayfa 495/919 İlkİlk ... 395445485493494495496497505545595 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •