Artan

3,63 10 18:10
15,73 10 18:10
73,80 9.99 18:10
99,10 9.99 18:10
131,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

208,80 -10 18:10
86,05 -9.99 18:10
1,72 -9.95 18:10
5,02 -9.87 18:10
3,42 -8.8 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

11.186.184.212,16 18:10
10.535.484.199,25 18:10
7.558.517.350,11 18:10
6.808.187.869,30 18:10
6.140.509.840,20 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 1388 madde; 1 - 8 arası.

Konu: AYGAZ - Aygaz A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. İlk çeyrek kâr Entek ağırlıklı olmak üzere, Entek ve Tüpraş'dan geldi. Kargo tarafındaki zarar kendi faaliyetlerinden elde edilen kârı götürdüğü söylenebilir. Bangladeş henüz nötr.

İkinci çeyrekte hem Entek hem de Tüpraş tarafından potansiyel daha da yüksek. Özellikle de Tüpraş tarafında. İkinci çeyrek otogaz tarafı da oldukça iyi gelecektir. Bangladeş ve kargo henüz emekliyor. İkinci çeyrek ne yapar kestirmek güç.

Aygaz'da saklı değer olarak önemli bir kalem de YKBNK. %4'üne sahipler. YKBNK, TUPRS, kendi faaliyetleri, 2023 Aygaz temettüsü süprizlere gebe? Herkesin unuttuğu Aygaz hangi fiyatta hatırlanacak bakalım?

2.  Alıntı Originally Posted by VaLeNTiNe Yazıyı Oku
    İlk çeyrek kâr Entek ağırlıklı olmak üzere, Entek ve Tüpraş'dan geldi. Kargo tarafındaki zarar kendi faaliyetlerinden elde edilen kârı götürdüğü söylenebilir. Bangladeş henüz nötr.

İkinci çeyrekte hem Entek hem de Tüpraş tarafından potansiyel daha da yüksek. Özellikle de Tüpraş tarafında. İkinci çeyrek otogaz tarafı da oldukça iyi gelecektir. Bangladeş ve kargo henüz emekliyor. İkinci çeyrek ne yapar kestirmek güç.

Aygaz'da saklı değer olarak önemli bir kalem de YKBNK. %4'üne sahipler. YKBNK, TUPRS, kendi faaliyetleri, 2023 Aygaz temettüsü süprizlere gebe? Herkesin unuttuğu Aygaz hangi fiyatta hatırlanacak bakalım?
    Ben YK bankasının bir sahipliğini biliyordurdum da bu kadar yuksek olduğunu bilmiyordum. Sağol Valentine.

Alıntı Originally Posted by ahmetCetin Yazıyı Oku
    Ben YK bankasının bir sahipliğini biliyordurdum da bu kadar yuksek olduğunu bilmiyordum. Sağol Valentine.
    https://ziraatyatirim.com.tr/documen...11-pdf_975.pdf
    ziraat 1,61 demiş üstad saygılar...
    60-70 yıl sonra petrol doğalgaz biter diyorlar ... ben de o sürede tüpraş hidrojen dönüşümünü tamamlar, aygaz da hem bangladeş hem tüpraş derken büyür diye düşündüm.. (tabi biz o zamanı görür müyüz şüpheli olsun geleceğe bakmakta fayda var
    geçen hepsiburada dan alışverişim de sendeo ile hızlıca geldi (tabi ankara merkezde olmanın da avantajı var) bu iş kolunu da çok beğeniyorum artık alışveriş buraya kayıyor bence... sektöre yeni site açıp girmeye çalışmaktansa tüm sitelere hizmet veren kargoculuk ile girmek de fena fikir değil bugun turkcell bile pasaj adı altında satmaya çalışıyor ama onlarca alternatif arasında satmaya çalışmaktansa zaten satılmış ürünü yollamak daha garanti para sanki bilemedim... geçen kadirhan öztürk (tacirler yatırım) bu kargocular deli para kazanıyor ama borsaya girmiyor minvalinde bir twit attı... biz de tüm alışveriş sitelerinden kargo payımızı alırız inşallah ... sonuçta aygaz da sağlam lojistik tecrübesine sahip bir şirket su da dağıtıyor tüp de dağıtıyor ... paket dağıtılan bir işe girmesi de çok uzak bir kavram değil bence .... hem ben şirketlerin farklı iş kollarına girmesini beğeniyorum sektörün birinde ortaya çıkacak sıkıntıyı diğer taraftan azaltabilme imkanı oluyor...şimdi pandemiye aygaz sende o ile girseydi mesela arabalar evdeydi ama kargo vızır vızırdı ...
    bakalım tekkeyi bekleyelim sonu güzel olacak diye düşünüyorum.. tüm forumdaşlara ortaklara iyi haftasonları dilerim ... ytd
    dın dın dırı dın dı dın dı dın dın aygaz )

https://twitter.com/kadirhanozturk/s...47249940840450
    Son düzenleme : HATAKE; 02-12-2022 saat: 19:49.
    yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •