Sayfa 67/210 İlkİlk ... 1757656667686977117167 ... SonSon
Arama sonucu : 1676 madde; 529 - 536 arası.

Konu: Arbitraj Fırsatları

1.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim.
    Risk nedir?
    Diyelim ki 14 ten spotta aldın 14,5 dan sattın....
    Spot oldu 28 vadeli oldu 29.

Spottaki hisseyi vadeli için teminat gösterebilir miyiz? (aynı hisse için söylüyorum.)
    Yanlış anlamayın ama bunlar çok yazıldı, tartışıldı. Lütfen en baştan okuyun topiği.

Risk kelimesi kişiye göre değişiyor. Benim risk gördüğüm yerde bir başka arkadaş risksiz getiri diyebiliyor.

Onun için en baştan okursanız kendi risk tanımınıza uygun çıkarım yapabilirsiniz.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

2. AKBNK ta robot kar aldı ve 9 gün poz taşıdıktan sonra arbitraj pozu kapattı. Gerçekleşen faiz yıllık net % 157.

Boşa çıkan para ile TRGYO da arbitraj pozu açıldı. Beklenen faiz yıllık net % 59.

Bereketli olsun
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    AKBNK ta robot kar aldı ve 9 gün poz taşıdıktan sonra arbitraj pozu kapattı. Gerçekleşen faiz yıllık net % 157.

Boşa çıkan para ile TRGYO da arbitraj pozu açıldı. Beklenen faiz yıllık net % 59.

Bereketli olsun
    Akşam pazarında kapama için güzel fırsatlar oluştu.
    Ben de oyakc de kapatıp toaso dan açtım.
    bikaç tane daha kapatılabilirdi ama manuel yetişemedim

4.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Akşam pazarında kapama için güzel fırsatlar oluştu.
    Ben de oyakc de kapatıp toaso dan açtım.
    bikaç tane daha kapatılabilirdi ama manuel yetişemedim
    Bu tip sert düşüşler arbitrajcılar için nimet değerinde :-)

5. sizleri tebrik ederim.
    bereketli olsun.
    tskb de ki arbitraj kapanmıyor.
    üstüne üstlük teminat tamamlamaktan bıktım.
    Allahtan bugün satış yedide nefes aldım.

Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

6. ziraat yatırım MT dönüş yaptı hisseleri teminat kabul etmiyor, yarın da viop teminatlara %10-15 artış yapacaklarmış zaten takasbankın iki katı uyguluyorlar.
    gedik yatırımı gözüme kestirdim, ay sonunda yatırım hesabımı oraya taşıyacağım, ya da en azından viop işlerini orada yaparım. Algo/robot kullanma imkanı da var (ziraat kabul etmiyor).

Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    ziraat yatırım MT dönüş yaptı hisseleri teminat kabul etmiyor, yarın da viop teminatlara %10-15 artış yapacaklarmış zaten takasbankın iki katı uyguluyorlar.
    gedik yatırımı gözüme kestirdim, ay sonunda yatırım hesabımı oraya taşıyacağım, ya da en azından viop işlerini orada yaparım. Algo/robot kullanma imkanı da var (ziraat kabul etmiyor).
    Bu koşullardan hangilerini sağlıyor hocam

1-düşük hisse ve viop komisyon
    2-Hisseleri teminat olarak kabul edecek(online yada direk telefonla, kağıt kürek ile uğraştırmayacak)
    3-Teminatları kafasına göre arttırmayacak
    4-İşlem limiti koymayacak
    5-Hissler kiralanabilecek(bonus)

8.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    ziraat yatırım MT dönüş yaptı hisseleri teminat kabul etmiyor, yarın da viop teminatlara %10-15 artış yapacaklarmış zaten takasbankın iki katı uyguluyorlar.
    gedik yatırdan hesap açtım.
    hisselerimi virman ettim oraya.
    viop sözleşmeleri de virman yapılabiliniyormuş.
    iş yatırımla görüştüğümde viop sözleşmeleri virman etmesi çok uğraştırdığını oldukça fazla bürokrasinin olduğunu söyledi.

gedik de hisselerimi teminata aldırdım.
    şimdi iş yatırımdan viop haziran vadeyi kapatıp,
    gedik den temmuz vade de satış yapıyorum.

haziran temmuz vade farkı 9 kademe yakaladım bugün.

ancak hisseler teminat gösterilince blokaj koydular.
    Son düzenleme : TOPRAK-SERDAR; 09-06-2022 saat: 12:03.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Sayfa 67/210 İlkİlk ... 1757656667686977117167 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •