Güzel ülkemizde huzur dolu günler maalesef yerini yakin zamanda anarşi iç karışıklık etrafimizdaki ülkelerle savaş ve tabi ekonomik kriz yüksek enflasyon işsizlik gibi olumsuz gelişmelere bırakacak gibi...
Gündemi iyi analiz eden yurtiçinde ve dışındaki olayları takip edenler patlamaya hazır bir bombanın kenarında olduğumuzu görür.
Suriyeliler ile ilgili yaşanılanlar
Kemal kılıçdaroğlu nun yürüyüşüne hdp nın ve kripto fetoculerin desteği bunun yanında batının desteği
Ülkenin birçok kritik yerinde ajanların cirit atması
Fırat kalkanından daha büyük çapta suriyeye girme aşamasında olmamız
Irakta kürt devleti için yapılacak oylama
Hâlâ kritik görevlerde kamufle olmuş kamikaze yapabilecek fetoculer
Neresinden bakarsak bakalım ateş hattının tam merkezindeyiz...
Borsaya gelirsek yukarda saydıklarım gercekleştikce borsa tepe-taklak olacak ve bence fazlasıyla şişen bir borsa patlamaya yüz tutacak işte o zaman tahminim o ki millet zararın neresinden dönersem kar düşüncesiyle kaçabilen kaçacak... ne hisseler gerçekten balon gibi şişti ederinin 5 _ 10 katında işlem görüyor. Bu süreçte inşallah bu olumsuzluklar olmaz ama olmaya başladığında 35 kuruşa alıcısı olmayan Akpaz ne hale gelir düşünemiyorum bile...
Aylardır yazıp çiziyorum özellikle bu hissenin bir spegi3varsa takip ediyorsa buradan açık açık mesaj gönderiyorum. Is işten geçmeden elindeki hisseler elinde patlamadan akıllı davran yap hareketini yapmazsan beni çok anarsın...
Allah ülkemizin devletimizin yardımcısı olsun. Biz akpaz sahiplerine bu hissenin çıktığını görmeyi nasip etsin. Amin...
Hayırlı geceler arkadaşlar...
Yer İmleri