Bu foruma pek yazasım gelmiyor içimden artık ama Sn Thunderbolt sizin yazdiginizi görünce bir grafik te ben atayım dedim
Şuana kadar tek lot satmadım.Satarsam da uzun vade lot sayımı artırabilmek amaçlı yapmayı denerim ancak bu tahta ustten satayım alttan alayım dusuncesi için çok zor bir tahta bunun da farkındayım.Lot sayımı artirayim derken arkasından da baktirabilir.Daha öncede belirtmiştim belki borsadaki en zorlu tahta sıralamasında ilk 3 girer cinsten..
Eklediğim grafikler TL de uzun süredir bu forumda paylasmis olduğum haftalık düşen trend kanal güncel görünümü..
**İlk grafik LOG olarak
**İkinci grafik LINEER olarak
LOG olarak kanalın üzerinde seyrediyor.LIN olarak henüz kırmadı ama bu fonet ne yapacagi hic belli olmaz.Kırar gibi yapıp geri çekilip biraz dinlenebilir veya kırıp yoluna devam da edebilir.
Artık kanalın alt bandıni değil üst ve orta band güncel değerlerini paylastim.Eger bir geri çekilme olursa bu aralıkta oyalanabilecegini düşünüyorum.
Tırımırı 14 lu seviyelerde devralmisti.Bence uzun vade olarak bakan için daha yolun başında ama kısa vadede her bir hareketi çekebilir..
Babam bu hayatın 2 sifresi var der hep.
Birincisi SABIR İkincisi ŞÜKÜR..
Sabredip elinde bulunduran herkese bereketli kazançlar dilerim.
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
Yer İmleri