Sayfa 196/425 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296 ... SonSon
Arama sonucu : 3398 madde; 1,561 - 1,568 arası.

Konu: GSDHO - GSD Holding

1.  Alıntı Originally Posted by ssKaya Yazıyı Oku
    gsdho ya pahalı demek güldürdü, detaylı anlatmaya üşendim.
    Siz yurt dışını iyi biliyorsunuz ama benim gibi pek bilmeyenler için şuraya iki link bırakayım. Handysize ve Handymax (büyüklük olarak Supramax’a yakın) hisse listeleri var. Fundamental’a tıklayıp, P/E ratio yani F/K oranlarına tek tek bakılabilir.

https://swingtradebot.com/stocks-tag.../5641-handymax

https://swingtradebot.com/stocks-tag...2032-handysize

2. Sevgili ortaklar,
    Daha önceden de belirttiğim gibi(belirtmemiş isem de bu olsun) bu hissede ve sayfada şirketim olsa beyaz yakalı olarak iş teklifinde bulunacağım liyakate sahip forumdaşlar var ve ben reelde ne iş yaptıklarını da hem merak ediyorum hem de çok iyi yer ve durumlarda olduklarını tahmin ediyorum.
    .
    Sonuç olarak arada patron destekli gibi görünen yazarlar da çıksa da forum sayfamız seviyeli,araştırmacı ve bilgi düzeyi iyi arkadaşlardan oluşuyor.Burada yine söylediğim gibi olumlu ya da olumsuz her fikir beyanına saygılıyız ama veri-sayısal destekli olursa kabulümüzdür.
    .
    Ben ki toplama çıkarmayı 52 lik desteden öğrenen örnek olarak (6 ile 7 yi topla kaç eder?)diye soranlara papaz diyen bir forumdaş-ortağınız olarak çook eleklerden geçtik ya da direndik.Bugün sağolsun fenerbahçeli kazanıcı arkadaşımızın yazılarına bakarak bir trade yapayım dedim ve malımın tamamını 4.465 aortla verdim ve sattığımın yarısını da aldım ki onun gördüğü ve bizim göremediğimiz ne acaba diye.Sağolsun vali kebabı parası çıktı aile bireylerimizin.
    .
    O yüzden demem o ki kağıda-patrona-bir uzun şaçlıya aşık olmaya lüzüm yok.Hepsinin yerine bir yenisi ve iyisi bulunur(da hiçbiri Brooke Shields ya da GSDHO gibi olmaz olamaz).Biz bu kağıtla ne krizler geçirdik,neler gördük vesselam.Acısı da kıymetli namussuzun tatlısıda.Bu kağıttan ayrılamam en az 10000 lot evladiyelik bırakırım(satar geri alırım mutlaka).
    .
    Syg
    Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.

3. Bülent Ablamızdan dinleyelim de şad olalım bari.
    .
    Syg
    .
    https://youtu.be/Hl-sOXO1K_g
    Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.

4. Yahu kağıt az aşağı gelince yandınız bittiniz satın kurtuluncu arkadaş yine aktif hale gelmiş. Daha önceki düşüşde de aynı şeyleri söylemeye başlamıştı hisse hisse %14 yaptı 4.90 a gitti. Her yükseliş sus, düşünce konuşmaya başla. İşimiz var böyle.

5. Kısa sürede aşırı yükselmezse 2. çeyrek blanço, temettü ve bölünmeyi beklemek gerek.Bizim en büyük silahımız sabır.Yoksa arada unufak ederler.Günlük hareketlere bakmayalım.Fiyat kazanç, defter değeri en düşüklerden.Üstelik gelirinin büyük bölümü dolar.Elinde bir sürü dolar.İyi gelmesi beklenen bankacılık karı.Birinci çeyrekten enaz 50 milyon fazla gelecek kar(eldeki dövizin kur karı artışı kısıtlanmış).Şu sıralar % 10 kadar navlun fiyatları düşşsede birinci çeyreğin üstünde ve döviz yükselişi bunu absorbe ediyor ilave katkı sağlıyor.Hadi sat bakalım bunu.Ben beklerim.Günlük hareketleri beceremeyeceğim için devam beklemeye.Alsat beceren arkadaşları ayrıca kutlarım.Ben ne zaman düşeceğini bilemiyorum.Bu nedenle günlük işler bana göre değil.

6. Biraz önce Bim'den indirimli karpuz aldım. Kilosu bir lot gsdho'dan pahalı idi.
    Kendime notlar... İstediğin fiyattan alamıyorsan alma, kar kaçırmak zarar etmekten iyidir!

7.  Alıntı Originally Posted by aokan1973 Yazıyı Oku
    Biraz önce Bim'den indirimli karpuz aldım. Kilosu bir lot gsdho'dan pahalı idi.
    kan emici turgut gittiği zaman belki 10 tl leri görurüz yoksa fk sıfır olsa anlamsız

8. Borsa ucuzun dahada ucuza satıldığı yer dedikleri bu olsa gerek .

Sayfa 196/425 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •