Sevgili ortaklar,
Daha önceden de belirttiğim gibi(belirtmemiş isem de bu olsun) bu hissede ve sayfada şirketim olsa beyaz yakalı olarak iş teklifinde bulunacağım liyakate sahip forumdaşlar var ve ben reelde ne iş yaptıklarını da hem merak ediyorum hem de çok iyi yer ve durumlarda olduklarını tahmin ediyorum.
.
Sonuç olarak arada patron destekli gibi görünen yazarlar da çıksa da forum sayfamız seviyeli,araştırmacı ve bilgi düzeyi iyi arkadaşlardan oluşuyor.Burada yine söylediğim gibi olumlu ya da olumsuz her fikir beyanına saygılıyız ama veri-sayısal destekli olursa kabulümüzdür.
.
Ben ki toplama çıkarmayı 52 lik desteden öğrenen örnek olarak (6 ile 7 yi topla kaç eder?)diye soranlara papaz diyen bir forumdaş-ortağınız olarak çook eleklerden geçtik ya da direndik.Bugün sağolsun fenerbahçeli kazanıcı arkadaşımızın yazılarına bakarak bir trade yapayım dedim ve malımın tamamını 4.465 aortla verdim ve sattığımın yarısını da aldım ki onun gördüğü ve bizim göremediğimiz ne acaba diye.Sağolsun vali kebabı parası çıktı aile bireylerimizin.
.
O yüzden demem o ki kağıda-patrona-bir uzun şaçlıya aşık olmaya lüzüm yok.Hepsinin yerine bir yenisi ve iyisi bulunur(da hiçbiri Brooke Shields ya da GSDHO gibi olmaz olamaz).Biz bu kağıtla ne krizler geçirdik,neler gördük vesselam.Acısı da kıymetli namussuzun tatlısıda.Bu kağıttan ayrılamam en az 10000 lot evladiyelik bırakırım(satar geri alırım mutlaka).
.
Syg
Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.
Yer İmleri