bir halt olacağı yok.
Bizde vergi verilmiyor. Dolaylı vergi yoluyla alınıyor. Bu nedenle kamu hizmetlerini neden özel sektörden alıyorum sorusu sorulmuyor. Onun yerine fişsiz kaça olur diye soruyoruz.
Haymanada 853 bin nuriyeli varmış. Bu sene 130 bini haymana vatandaşı olmuş.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Malum medya ; dolarını ,altınını bozduran GES alabilir , ama diğerler tasarruf sahipleri SAKIN üzülmesin mesela KKM ,yapan , daha önce dövizini-altınını bozduranlar ,düz meevduatta olanlar kısaca hepinize de GES'e iştrak imkanınız var ... hemen bu imkandan faydalanmak üzere ayın onbeşinden itibaren Ziraat-Halk ve Vakıfbank'a koşarak yerinizi ayırtmayı unutmayın....
................
Sahii daha önceki süper dahiane bir proje vardı, hani kuyumcularla koordineli olarak halktan altınları toplanacak KKM falan yapılacaktı ,ekonomiye can suyu verilecekti ( yani mütahitlere ve gayrımenkul sahiplerine )sahi o procekt ne oldu , sonuçları konusunda bir açıklama falan yok...Muhalefet uyuma bir soru önergesi verinde ,ilgili bakanlık açıklama falan yapsın
Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları.......topic başlığı bu....
neden bu topic başlığı altında ''herşey'' konuşuluyor ki?
lütfen topic eski işlevine dönsün....(tamam kahkaha ile gülüyorsunuz,ama en azından arşiv için kullanacaklar için bile sade olarak kalsın arkadaşlar,geyik geyik...)
lütfen sadece ''alınan oranlar'' paylaşılsın...
GES in pek rağbet göreceğini sanmam. Milletin cok defa ağzı yandı. Dovizini bozmaz.
usd vadeli 32 güne %4-5 alındığı iddia ediliyor....bu oranlar gerçek mi?
ENPARA 32 güne geçen hafta 20 k ya %2,8 verdi..şaşırdım...uzun zamandır bakmıyordum....
BANKALARDAN yeni oranlar alan yada işlem yapan oldu mu?
Yer İmleri