Sayfa 747/853 İlkİlk ... 247647697737745746747748749757797847 ... SonSon
Arama sonucu : 6821 madde; 5,969 - 5,976 arası.

Konu: Bana kalırsa.

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alıntı Originally Posted by narin Yazıyı Oku
    abi,o kadar zarar bizde de var borsacı insan orayı birkaç defa görür...

viop ta saglam bir darbe yiyince arkadan corona... hisselerden de darbe yedik

petrol her gün düşerken aklıma şeytani bir şey geldi petrol fonu alayım parayı 3 e katlarım zararı çıkarırım dedim...

20 dolarken fonu almaya başladım aes ....petrolle ilgili herşeyi okudum bu fiyata üreten yok

he he çok biliyoz ya vade bitimi eksi 35 dolar kapattı...bunun palası zenci muhtemelen...

abd petrol fonları bu fiyatlamadan ciddi küçüldü...tabii aes fonu da bundan zarar gördü

benim fonu sattıgımda petrol 40 doların üstündeydi fakat çok az kazandık zarardan kurtulamadık

abi,bende plan bitmez elbet bir tanesi tutar...

bugün bana yaşlı bir adam,

yaşlılar hatıralarınla,

gençler hayallerinle yaşar dedi

hala hayallerin peşindeysem demek ki hala gencim

en güzel geceler...
    2 yıl MANTIKSIZ pek çok şey üst üste binince, 2 kere zararı çıkardıktan sonra kârâ geçtim, yöntemimde süperdi sırtım yere bu yöntemle gelmez dedim. 4 gün taban yiyince ben dağıldım. O ara ukrayna savaşı başlıyordu, çıkmam için bahane oldu.
    Zararın miktarı önemli değil. Umudun kalmaması önemli.

Yöntemlerin iyiymiş. Hâyaâl konusundada haklılar galiba.
    Son düzenleme : alicemal; 14-06-2022 saat: 18:19.
    Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

abi,garan tahminin efsaneydi

senin yaptıgın tahmini benim kurum yapmadı

geç kalsakda tebrik ederim

ukrayna savaşında dayımı aradım

eee hadi dedim borsaya girmek istiyordun tam zamanı

koyam dedi borsaya bu hep düşüyo...

işte bizim borsanın özeti kötüyse kimse almaz

iyiyken mutlu olursun sonra yine kötü olur

hem paranı hem mutlulugunu çalarlar

son olarak 100 bin takipçili takip ettigim beni iki tweter hesabını engellemiş

yazdıgım bir şey de yok arada inweste felan da yazıyom da benim şirketi kötüleyene

mantar hesaptan baktım benim şirketi almış tavsiye ediyo

walla saf dicem ama yaptıklarını görünce

bunlar şeytana subhaneke okutur

gülmeyin samimi söylüyorum

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alıntı Originally Posted by narin Yazıyı Oku
    son olarak 100 bin takipçili takip ettigim beni iki tweter hesabını engellemiş

yazdıgım bir şey de yok arada inweste felan da yazıyom da benim şirketi kötüleyene

mantar hesaptan baktım benim şirketi almış tavsiye ediyo

walla saf dicem ama yaptıklarını görünce

bunlar şeytana subhaneke okutur

gülmeyin samimi söylüyorum
    Yaw bu takipçi kovalayanları yazmıştım. Okumayanlar için bir daha yazayım.

Şimdi ben süper biliyorum diyelim. Aldığım senetlerden kazanıyorum, servet yapıyorum o kadar iyiyim.

O zaman ne halt yemeye sosyal medyaya girip takipçi kovalayayım, salakmıyım. Zaten tonla kazanıyorum bide niye amatörlerle uğraşayım.?
    mantığı varmı bu işin.? YOK.
    Servetimle gider hayatımı yaşarım.

Peki mantığı bu şekilde yoksa nasıl var.?

Önce klasik yolları denerim ve beş on bin takipçi yaparım, en zoru buraya kadar olanı. Eğer mesainizi sosyal medyaya verir ve gelenlerle birebir ilgilenir gönüllerini belli ölçüde hoş tutarsanız insanlar gelirler. Birazda hava atarsınız, geçmişte şöyle başarılıydım diye nasıl olsa tersinin ispatı yok.

Sonra topladıklarınızdan hem bol para kazanır hemde her dediğinizi tutturursunuz. Nasılmı. Çok basit.

Küçük tahtalardan A senedini alırsınız. Sonra sosyal medyaya yazarsınız, A senedi üç beş çıkacak.
    Siz yazınca beş on bin takipçinizden sadece 10 tanesi bu senedi alsa senet zaten bir kaç kademe yükselir. Aldığınızı satarsınız bir kaç kademe kazancı cebe koyarsınız. Sonra sosyal medyada yazarsınız. "Bakın söyledim çıktı, bir kaç kademe yükseldi."

Gerçekte sizin takipçileriniz aldığı için yükseldi.

Sonra B senedine aynı muamele. Yine üç beş kademe yükselir sonra yine Sonra sosyal medyada yazarsınız. "Bakın söyledim YİNE çıktı, bir kaç kademe yükseldi."

Böyle beş on kere işlem yaptınızmı takipçilerin çoğalır çünki her söylediğin az yada çok tutuyordur.

Takipçi sayın hızla artar ve kazancın daha çok artmaya başlar çünki sana güvenen artmışltır ve söylediğin tahtadan alanlar artar ve daha çok kademe çıkar. Paran büyüdükçe büyür ve daha büyük oynamaya başlarsın.

Burada sen kazandıkça takipçilerin kaybederler çünki onların paralarını YASAL YOLLA alıyorsun. Yaptığın nitelikli dolandırıcılık ama kanunda karşılığı yok.

Böyle yapan çok var hatta internetten bildiğim biri TV lerde yorumcu olarakta çıkıyor. Kişisel sitesi vardı hala varmı bilmiyorum.

Yutmayın bu tür şeyleri. Bu konuyu yazışım 2 oldu.
    Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

6.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku

.
    .
    Şu an 1.tahmin tutarlı gitse de psikolojik yıkım daha sert de gelişebilir. (Dow)
     Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    29 Kasım 2021

An itibari ile fdow 32.226 gördü. -+8 puan hata oluştu.Tam dip mi bakacağım. Burası dönüş için ideal noktalardan birisi.
    .
    .
    .
    18 Kasım 2021

Diğer yer ise burası.

------------

Burası veya bir alt nokta. Daha sonra yukarı doğru yıllar içinde olabilecek güzel noktalar ki oldukça yüksek yerler.
    Hedef 12 den. Tebrik ederim abi. Te ne zaman algılar aşırı boğa iken böyle bir öngörü ve tam isabet 👏👏👏👏

abd hazine bakanı haftaya bizim maliye bakanı ve merkez başkanıyla görüşmeye geliyormuş

kaynak bloomberg

galiba rusya ya ambargo isteyip karşılıgında para teklif edecekler

tavizsiz bir şey verecekleri nedense hiç aklıma yatmıyor

ah amreka paronoyak yaptın bizi

8.  Alıntı Originally Posted by narin Yazıyı Oku
    abd hazine bakanı haftaya bizim maliye bakanı ve merkez başkanıyla görüşmeye geliyormuş

kaynak bloomberg

galiba rusya ya ambargo isteyip karşılıgında para teklif edecekler

tavizsiz bir şey verecekleri nedense hiç aklıma yatmıyor

ah amreka paronoyak yaptın bizi
    Aynı olay ırak-saddam ambargosunda da yaşandı. Ambargoya katılın zararlarınızı biz giderelim dediler, kabul ettik. Giderdiler mi? Tabi ki hayır.

Sayfa 747/853 İlkİlk ... 247647697737745746747748749757797847 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •