Sayfa 50/118 İlkİlk ... 40484950515260100 ... SonSon
Arama sonucu : 938 madde; 393 - 400 arası.

Konu: CIMSA - Çimsa Çimento

  1.  Alıntı Originally Posted by haldırhuldur Yazıyı Oku
    Burada birkaç harf fazla yazılmış gibi hocam nereden nereye hey gidi... Sonra diyorlar ki uzun vade yatırımcısı ol kafama tüküreyim...

    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tepelerden verdiği bütün lotları kapanışa kadar kademe kademe inci gibi geri diziyor, akıllı olun, ytd

  2.  Alıntı Originally Posted by Fsindustry Yazıyı Oku
    Tepelerden verdiği bütün lotları kapanışa kadar kademe kademe inci gibi geri diziyor, akıllı olun, ytd
    Kords sanki daha iyi diziyor gibi tek gerçek fiyattır hocam silkelemeymis baskiymis bunlar bahane...

    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  3. Bakalım ne haber gelecek


    hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

  4. Söylentiler satışı ibtal olan fabrikaların yurt dışına satılacağı...

    Lenovo K53a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  5. Umarız hikayesi devam eder )))

  6. Satış KAP’ı gelmiş. Daha düşük bir bedele anlaşmışlar gerçi. 127M$ dan 110M€‘Ya. https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1037531

  7. Kap geldi hayırlı olsun

  8. "30.09.2021 tarihli finansal tablolardan itibaren satış amaçlı duran varlıklar hesabına sınıflandırılan Şirketimizin aktifinde/mülkiyetinde kayıtlı bulunan Niğde Entegre Çimento Fabrikası, Kayseri Entegre Çimento Fabrikası, Ankara Çimento Öğütme Tesisi ile Başakpınar, Ambar, Nevşehir, Cırgalan, Aksaray, Ereğli ve Kahramanmaraş Hazır Beton Tesislerinin, bu tesislerde yer alan sabit varlıklar ile bunlarla bağlantılı diğer varlıkların, Rekabet Kurumu onayı dâhil gerekli yasal onayların alınması şartına bağlı olarak ve kapanış tarihinde düzeltmelere tabi olmak kaydıyla KDV hariç 110 milyon EURO veya karşılığı Türk Lirası bedelle Ferpa İnşaat Sanayi Petrol Ürünleri Tic. ve Paz. Ltd. Şti.'ye devrine ilişkin 15.06.2022 tarihinde Varlık Satış Sözleşmesi imzalanmıştır.

    Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-23.3 sayılı Önemli Nitelikteki İşlemler ve Ayrılma Hakkı Tebliği (Tebliğ) hükümleri çerçevesinde yapılan değerlendirme sonucunda, Tebliğ'in 6'ncı maddesinin birinci fıkrasında düzenlenen önemlilik ölçütlerinin sağlanmadığı dikkate alınarak, bu satış işleminin sermaye piyasası mevzuatında tanımlanan önemli nitelikteki işlem kabul edilmeyeceği ve ayrılma hakkının doğmayacağı tespit edilmiştir. Satılacak varlıkların toplam aktifteki payı %2,98, gelirlerdeki payı %8,77'dir.

    Söz konusu varlık devirleri Rekabet Kurumu onayı dâhil gerekli yasal onayların alınması koşuluyla ve bu onaylar alındıktan sonra gerçekleştirilebilecek olup, kapanış işlemlerinin sözleşmenin son geçerlilik tarihi olan 31.03.2023'e kadar tamamlanması hedeflenmektedir.

    Konuyla ilgili gelişmeler ayrıca kamuoyu ile paylaşılacaktır.

    (*) Söz konusu değerler kapanış tarihinde yapılacak düzeltmeler sonrası tespit edilecek nihai satış bedeli ve kapanış tarihindeki diğer veriler esas alınarak yeniden hesaplanacak ve bu nihai tutar ve oranlar kapanış tarihinde yapılacak KAP açıklamasıyla ayrıca duyurulacaktır."

Sayfa 50/118 İlkİlk ... 40484950515260100 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •