Bu abimiz için konuşmuyorum ama, KötüNahiye 20 senedir sandıkları patlatıyor, örneğin Menderes Aydınlıdır ama KötüNahiye miletvekilidir, haaa... bir de toprak ağasıdır...
Yani mikrop aramak için uzağa gitmeye gerek yok, Egedeki 3 şehir yeter...
Not: Video çok uzun bahsettigim kişinin Twitterde 3 dakikalık vidosu var, onu kopyalamayı ben bilmiyorum.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
*Erdoğan: İnsanlarımızı geçim sıkıntısından kurtaracak olan da enflasyonu düşürecek olan da istikrarı tahkim edecek olan da biziz- AA
Erdoğan: Vatandaşımızın aşına, ekmeğine kan doğrayan fırsatçılara kesinlikle göz açtırmayacağız- AA
*Erdoğan: "Fahiş fiyat artışlarıyla insanımızın rızkına uzanan habis ellere karşı hukuki ve idari düzenlemeleri hayata geçirmeyi sürdüreceğiz"- AA
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Rezervden 2.3 mliyar yakmışlar dolar 1haftadir sabit
Tum muhalafeti vatan haini ilan et.
Sonra kopeklerin aciklama yapsin.
Sandiktan cikan vatan hainlerine iktidari teslim etmeyiz.
Sonra gel burada,bunlari soyle.
Pazarda domatesin kilosu 35 TL.
Kimse bunlari konusmasin diye gundem oyunlari bunlar.
20 yil oldu, artik kimse yemiyor.
dün gece yarısı bu röportaja denk geldim başladım en başından izlemeye. bol küfür ettim, arada umutlandım güldüm vs. tam video bitiyor kapatacam derken.. bu abi konuşmaya başladı.... dondum kaldım. gece gece dayak yemiş gibi oldum. uzun süre kendime gelemedim. çok gerçek, çok samimi, çok çaresiz...
evet video biraz uzun 45 dk.. ama en azından yarısından falan başlayarak izlenmeli.. bütün o arada çıkan yüzsüzlerin söylediklerinden sonra abiyi izleyince tokat gibi etkisi oluyor.
Yer İmleri