Sayfa 464/993 İlkİlk ... 364414454462463464465466474514564964 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 3,705 - 3,712 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

1.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Bugün , berber de traş olurken esnaf odasından 3 kişi geldi. Pasaj esnafını dolaşıyorlar. Dikkatimi çeken kısmı '' bak gardaş, elinizde dolar- altın neyim varsa eğer bu hafta satın kurtulun. Haftaya çok pis çakacaklar. faizler artacak. kredi çekecekler de acele etsin '' şeklinde propaganda tipli konuşmaydı.

Haftaya yapılacak ppk toplantısı öncesi yine piyasayı dedikoduyla silkeleyeceklerini düşünüyorum. Sanki faiz artınca yurtdışından döviz yağacak.. Yerlinin dövizi zaten bankalarda kullanılıyor. Önemli olan taze döviz girişi sağlanması.
    Faiz vs istediklerini yapsınlar, seçime kadar sadece anlık hareket yapabilirler.

Bu abimiz için konuşmuyorum ama, KötüNahiye 20 senedir sandıkları patlatıyor, örneğin Menderes Aydınlıdır ama KötüNahiye miletvekilidir, haaa... bir de toprak ağasıdır...

Yani mikrop aramak için uzağa gitmeye gerek yok, Egedeki 3 şehir yeter...

Not: Video çok uzun bahsettigim kişinin Twitterde 3 dakikalık vidosu var, onu kopyalamayı ben bilmiyorum.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3. *Erdoğan: İnsanlarımızı geçim sıkıntısından kurtaracak olan da enflasyonu düşürecek olan da istikrarı tahkim edecek olan da biziz- AA
    Erdoğan: Vatandaşımızın aşına, ekmeğine kan doğrayan fırsatçılara kesinlikle göz açtırmayacağız- AA
    *Erdoğan: "Fahiş fiyat artışlarıyla insanımızın rızkına uzanan habis ellere karşı hukuki ve idari düzenlemeleri hayata geçirmeyi sürdüreceğiz"- AA
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Rezervden 2.3 mliyar yakmışlar dolar 1haftadir sabit

5.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    *Erdoğan: İnsanlarımızı geçim sıkıntısından kurtaracak olan da enflasyonu düşürecek olan da istikrarı tahkim edecek olan da biziz- AA
    Erdoğan: Vatandaşımızın aşına, ekmeğine kan doğrayan fırsatçılara kesinlikle göz açtırmayacağız- AA
    *Erdoğan: "Fahiş fiyat artışlarıyla insanımızın rızkına uzanan habis ellere karşı hukuki ve idari düzenlemeleri hayata geçirmeyi sürdüreceğiz"- AA
    Tamamiyle algiya yonelik palavra aciklamalar.

Eger bunun bir yolu olsaydi, kimbilir neler vermezdin o koltuk icin.

6. Tum muhalafeti vatan haini ilan et.

Sonra kopeklerin aciklama yapsin.

Sandiktan cikan vatan hainlerine iktidari teslim etmeyiz.

Sonra gel burada,bunlari soyle.

Pazarda domatesin kilosu 35 TL.

Kimse bunlari konusmasin diye gundem oyunlari bunlar.

20 yil oldu, artik kimse yemiyor.

7.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku

20 yil oldu, artik kimse yemiyor.
    Bu kısma katılmıyorum seçimde görürsünüz kaç milyon neyi yemiş neyi yememiş

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Bu abimiz için konuşmuyorum ama, KötüNahiye 20 senedir sandıkları patlatıyor, örneğin Menderes Aydınlıdır ama KötüNahiye miletvekilidir, haaa... bir de toprak ağasıdır...

Yani mikrop aramak için uzağa gitmeye gerek yok, Egedeki 3 şehir yeter...

Not: Video çok uzun bahsettigim kişinin Twitterde 3 dakikalık vidosu var, onu kopyalamayı ben bilmiyorum.
    dün gece yarısı bu röportaja denk geldim başladım en başından izlemeye. bol küfür ettim, arada umutlandım güldüm vs. tam video bitiyor kapatacam derken.. bu abi konuşmaya başladı.... dondum kaldım. gece gece dayak yemiş gibi oldum. uzun süre kendime gelemedim. çok gerçek, çok samimi, çok çaresiz...

evet video biraz uzun 45 dk.. ama en azından yarısından falan başlayarak izlenmeli.. bütün o arada çıkan yüzsüzlerin söylediklerinden sonra abiyi izleyince tokat gibi etkisi oluyor.

Sayfa 464/993 İlkİlk ... 364414454462463464465466474514564964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •