Sayfa 312/339 İlkİlk ... 212262302310311312313314322 ... SonSon
Arama sonucu : 2709 madde; 2,489 - 2,496 arası.

Konu: FONET- Fonet Bilgi Teknolojileri A.Ş

1. Olaylar çözüldü. Uçup kaciyorduk ayaklarımız 2 tabandan sonra yere sağlam basabilir. Bunun tek açıklaması var yukarıdan millete mal caktilar. Hepimize geçmiş olsun

2. Gunlukte kötü kapanis oldu.Haftalikta yeniden kirdigi kanalın altına gelmis oldu.Eger 13.8x üzeri haftalık kapanis yapamazsa teknik olarak kanalın orta bandı 11.5x-13.8x arasında oyalandırabilirler..

Hep diyorum zor tahta.Hisseye olan inancımda bir degisiklik yok.9/10 larda beklediğimiz gibi nasibimizi beklemeye devam..

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..

3. Maşallah diyelim..

2 gündür olan satışa böyle bir geri dönüş şaşırtıcı..Normalde bu tarz satışlardan sonra bir dinlenme yataya bağlama süreci olmasını beklerdim.Tahtayi kontrol edenlerin bir acelesi var heralde ama anlayamadim

Teknik olarak 13.8x üzerinde kapatması güzel oldu.Insallah artık 13.8x altında bir kapanış göstermezler.Bundan sonraki süreçte teknik olarak olası asagi yönlü hareketlerde 13.8x destek olarak izlenebilir..

Fonet bu zor ve riskli bir tahta ne yapacakları hiç belli olmaz.

İyi hafta sonları..

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..

4. Tavan üzerine yorum yapmayı pek sevmiyorum ama adamların hastalığını göstermek için yazıyorum

Tahtayı yapan formasyonları çok seviyor
    (2019 da da seviyormuş)

Beş dakikalığın güzelliğine bakın

(Açılıştakini ihlal kabul edersek )
    (Kabul etmezsek tobo)
    Tahta kontrollerinde

Şu an benim için tek sermaye artırımı kaldı
    İnşallah bedelsiz gelir
    Eğer bedelsiz gelirse benzerlik iyice artar
    İnşallah hepimiz için hayırlısı olur

Herkes kendi kararını kendisi versin
    Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

5.  Alıntı Originally Posted by THUNDERBOLT Yazıyı Oku
    Bu da usd haftalık

Bunda küçük takozu kırmış
    Şimdi onda da büyük takoza gelmiş

Çakallar ne yapacak şimdi

Ne yapacaklarını kestirmek zor
    Alıp biraz daha mı sürerler
    Bilançoyu mu beklerler
    Mış gibi çok yapıyor

2019

Önce aşağı kır mış gibi yapmışlar
    Sonra önce takozu kırıp
    Sonra aşağı gelip 1/2 ay sonra sürmüşler
    Çok benzer bir durum
    Bakalım ne yapacaklar sürecekler mi aşağı mı yapacaklar kısa vadede
    Riskli yerler
    Coşkuda ben almam alan alır
    Gidip gitmeyeceğinden değil prensip olarak

6. Ben de alamıyorum coşkuda.Bir de tavandan hisse kesinlikle alamam korkarım.

Grafik dolar bazlı aylık grafiginden büyük resmin görüntüsü.Bir önceki yükselişinden önce güzel bir tobo resmetmisler.Şuan bakalım ne yapacaklar.Sabırla izliyoruz..

Dipten tepeye çekilen fibo seviyelerine nokta dokunuşlar yapmışlar.LOG grafiginde 0.618 desteğine 0.58$ nokta temas ettirip bu hafta 0.382$ direnci olan 0.98$ direncine yine nokta temas gerçekleştirmişler gözüküyorlar..

Nasibimizde olanı bekliyoruz..
    Herkese hayırlı kazançlar..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,185
    16 üstüne attı 15'e inince damladık,bilişimci hisseleri görünce hep aklıma logo gelir,2 tl fiatlardan aya çıktı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,185
    Çok hareketli,dökmeye çalışırken eldeki maldanda oluyorlar,beklentili hisse bizde düştükçe ilaveye devam...ytd.

Sayfa 312/339 İlkİlk ... 212262302310311312313314322 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •