Sayfa 95/176 İlkİlk ... 45859394959697105145 ... SonSon
Arama sonucu : 1408 madde; 753 - 760 arası.

Konu: ARCLK - Arçelik A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Nazar Yazıyı Oku
    Hrc fiyatları düşmesi bizi etkiler mi kar bakımından
    Demir çelik fiyatları arttığı zaman maliyetler yükseliyor diyip beyaz eşyayı vermişlerdi, o zaman olumsuz etkilenmiştik, 2 gündür demir Çelikler çakılmış düşüyor, bundan olumlu etkilenmemiz gerekirdi ama şu ana kadar bir faydasını göremedik maalesef.

2.  Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Demir çelik fiyatları arttığı zaman maliyetler yükseliyor diyip beyaz eşyayı vermişlerdi, o zaman olumsuz etkilenmiştik, 2 gündür demir Çelikler çakılmış düşüyor, bundan olumlu etkilenmemiz gerekirdi ama şu ana kadar bir faydasını göremedik maalesef.
    Hocam şirketler alabildiği kadar malı alıp stokladı zaten, bilanco da stok kalemine bakabilirsiniz.

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
    Şirketin alım seviyesini görmek için tahtanın kendi hâlinde süzülmesi lazim ama cakal al satçı tayfası etin üzerindeki sinek gibi gitmiyorlar bir türlü. Yok alsa sonra piyasa iyiyken götürse derdimiz ne zaten amaç kazanmak a yok o zaman da satıp berbat ediyor.

Yani bu iş epey bir uzayacak gibi hele de dün şu fiyattı biz açıkladıktan sonra şu fiyat oldu gibi bir mantikla yaklasan yöneticiler varken epeyce uzar bu iş...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

4. Karanlık odada 77,50 den yüklü alım satım hangi kurumlar arasında oldu acaba? Bilgisi olan var mı ?

5.  Alıntı Originally Posted by peder Yazıyı Oku
    Karanlık odada 77,50 den yüklü alım satım hangi kurumlar arasında oldu acaba? Bilgisi olan var mı ?
    Onu bilmiyorum ama çok önemi olduğunu sanmıyorum. Önceki günkü 78-81 TL hareketini, 10 gün önceki 84 TL hareketini ve ondan önceki 83 TL hareketini derinlikli izledim. Aynı anda tek elden 7-8 aracı kurum simültane bi şekilde alım-satımlarıyla kağıdı yükseltip indirdiler. Tek elden hareket edildiği çok ama çok belliydi. Artık bu seviyelerdeki gün içi yapılan işlemlerin tamamına yakınının cep-to-cep işlemler olduğundan eminim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Bu kağıtta,Benden başka kimse yok galiba..
    Fiyatı 76 TL nin altına indi,Yandık,Bittik,Battık diye hiç ağlayan zırlayan yok..İlginç.!!

7.  Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Bu kağıtta,Benden başka kimse yok galiba..
    Fiyatı 76 TL nin altına indi,Yandık,Bittik,Battık diye hiç ağlayan zırlayan yok..İlginç.!!
    yerimizi aldık bekliyoruz, ilk geri alımda aldığı fiyatta bile bayağı oyalanmıştı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Şirket,Bu fiyatlara sessiz kaldığına,Geri Alım haberi gelmediğine göre,Piyasa değerini makul buluyor sanırım...
    Ya da,77.Liradan dökülen dökülsün diye bekleniyor..
    Koç ,gücünü ne zaman gösterecek,izleyelim bakalım..

Sayfa 95/176 İlkİlk ... 45859394959697105145 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •