Sayfa 994/1000 İlkİlk ... 494894944984992993994995996 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,945 - 7,952 arası.

Konu: Vıop XLI

1. Amacım THY 50 de ama ucuz demek değil ama kıyaslama yanlis dediğim dünya devi diye düşünülen havayolu şirketlerinin Corona ile neredeyse iflas noktasına geldiği, ve onca devlet desteğine ragmen hala tam kurtulmuş olmadıklarını düşünüyorum. Lufthansa örneği sadece bir örnek

https://www.sozcu.com.tr/2020/ekonom...estek-5779832/

THY ye devlet destek vermek zorunda kalmadı sermaye enjekte etmek zorunda kalmadı. Özellikle kargo da yaptığı atakla dönemi daha rahat atlattı. Eğer firmaları detaylı inceleyecek olursanız bahsi geçen firmalarla karşılaştırmanin çok da doğru olmadığını anlayacağınız dusunuyorum.

Saygilar

2. Havacılıkta kimse büyük bir çöküş beklemesin. Arayın eli yüzü düzgün 5* UHD otelleri Ağustosun ortasına kadar yer yok. Rusya'dan 10dk'da bir uçak kalkıyor. Adamlar neredeyse 1 haftalık mutfak alışverişi parasına burada her şey yol konaklama dahil tatil yapıyor. O turistler gelecek o uçaklara binecek

3.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Havacılıkta kimse büyük bir çöküş beklemesin. Arayın eli yüzü düzgün 5* UHD otelleri Ağustosun ortasına kadar yer yok. Rusya'dan 10dk'da bir uçak kalkıyor. Adamlar neredeyse 1 haftalık mutfak alışverişi parasına burada her şey yol konaklama dahil tatil yapıyor. O turistler gelecek o uçaklara binecek
    Thy short , ortalama maliyet 50.65 . Basarilar

4. Dayak sürüyor mu akşam seansında?!

5.  Alıntı Originally Posted by EmirLondon Yazıyı Oku
    Thy short , ortalama maliyet 50.65 . Basarilar
    Vur-kaç için düşünülebilir çok soluksuz gitti bir miktar geri çekilme beklenebilir ama orta-uzun vadeli bir pozisyonsa şayet bence zor...Bilemiyorum... Üstelik Garan ve EREGL'in devre dışı kaldığı bir denklemde tüm oyun THYAO'da dönerken...

6. Mert baba da yüzmeye gitmiş. Yorgunluk biramı açam bari.

THY bademin bir numaralı kağıdı..
    O kaleyi yıktırrır mı bilemem..
    İş garipler mangasına dönmesin...

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

8. Bugün TEB yatırım 16 bin mi 18 bin mi ne poz taşımış

Poz taşımak baya maliyetli olmuş

Aklım ermedi yani poz taşıyacaksın öteki vadeye neden maliyet artırırsın anlamadım bu işi

Sayfa 994/1000 İlkİlk ... 494894944984992993994995996 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •