Sayfa 76/210 İlkİlk ... 2666747576777886126176 ... SonSon
Arama sonucu : 1676 madde; 601 - 608 arası.

Konu: Arbitraj Fırsatları

1. Sn. yuji, Sn. kafkaf çok teşekkürler..

2. Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3. ISGYO %45.4 saat 11:47, daha iki gün var vade sonuna, 50+ olur diye tahmin ediyorum.

4. Yüz bin lira ihtiyaç kredisi çektim (maks. limit), aylık 1.69 faizle iki yıl, sigortası ıvırı zıvırı yıllık %30'a geliyor maliyet, arbitrajla değerlendireceğim, bakalım iki yıl sonunda ne olacak.
    Bir yüz bin daha çekebilirim üstünü vermez banka.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,165

6. Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

7. Selam kolay gelsin, tablolar harika, tşkler bu bilgiler için öncelikle.
    Bir sorum var, vade günü geldiğinde elle manuel mi kapatıyoruz pozisyonu yoksa sadece kapanışta hisseyi satıp, viopun otomatik kapanmasını mı bekliyoruz?
    Tşkler şimdiden.

Alıntı Originally Posted by mertazor Yazıyı Oku
    Selam kolay gelsin, tablolar harika, tşkler bu bilgiler için öncelikle.
    Bir sorum var, vade günü geldiğinde elle manuel mi kapatıyoruz pozisyonu yoksa sadece kapanışta hisseyi satıp, viopun otomatik kapanmasını mı bekliyoruz?
    Tşkler şimdiden.
    Hiç ellemezseniz vade sonunda hem hisse tarafı hem vadeli tarafı otomatik kapanır.
    Ben genelde vade sonlarına doğru vadeli fiyatı spot fiyatın altına indiği için manuel kapatıyorum. Ha böyle bişey olmazsa bırakıyorum otomatik kapanıyor

Sayfa 76/210 İlkİlk ... 2666747576777886126176 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •