gayrımenkul ve kısmen araç (sıfır alıp hemen satım yapılıyor) dışında kazanç sağlayan yok.
Bir de önceden haber alıp yüksekten satıp düşükten toplayanlar
gayrımenkul ve kısmen araç (sıfır alıp hemen satım yapılıyor) dışında kazanç sağlayan yok.
Bir de önceden haber alıp yüksekten satıp düşükten toplayanlar
Ben şu değişken fonları anlamıyorum
Cuma akşamı dolar düşmüş borsa belli ki düşecek sabahtan niye dolar ve borsa shortlamazsın ?
Resmen uyuyorlar
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok haklısınız . Ancak , tüm bu piyasa bozucu hareketler bilerek yapılıyor. İnsanlara bıkkınlık, bezginlik pompalanarak ellerindeki paranın her değişiminde azalması sağlanıyor. Bazı fonlar gerçekten sağlam. Düşüşlerde Hareket etmediğiniz sürece her türlü bono ve mevduattan fazla kazandırır. Ama düşerken , daha da düşmeden çıkayım diyenler zarar yazar. Fon grafiklerinde belli dönemlerde ne kadar düştüğünü, sonra nasıl hareket ettiğini anlamaya yardımcı olacak ip uçları bulunuyor.
Şu borsa düşünce Twitter camiasının "soyuyorlar batırıyorlar mahvettiler bizi" demesini anlayamıyorum. Yükselirken herkes mutlu, Bist eni iyi, düşünce soyguncu hırsız dolu bir ortam. Resmen herkes paranoya olmuş, herkes sürekli kazanmak istiyor.
Son düzenleme : ActuallyMelik; 29-06-2022 saat: 18:46.
Yer İmleri