Arama sonucu : 4036 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarlarý

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by ahmetrauf Yazýyý Oku
    Elinize,ayaðýnýza,emeðinize saðlýk,kapalý alan nekadar?
    Eyvallah kardeþim

10.500 dönüm idi arazi.

Yaklaþýk yarýsýnda bina dikilmiþ. Birde binanýn içinde çeyrek bi çekme kat var

Toplamda 5000 M2 'ye yakýndýr kapalý alan, sanýrsam...

Þu anda makine parkurunun olduðu alanýn zeminine epoksi reçine atýlmýþtýr herhalde. Bayramdan sonra da badana boya halledilir herhalde. Aðustos da ince iskerin ve duþ cephenin tüm iþleri hallolur herhalde.

Eylül ile birlikte artýk yerleþim , belki Ekim de üretim baþlar gibi gördüm portreyi.. yýl sonu bilancomuza inþaallah 3-5 bir kar yollar fabrika , son üç aylýkta
    yazdýðým öngörüler sadece fikir alýþveriþi amaçlýdýr. yatýrým maksadý ile kullanmayýnýz...

2.  Alýntý Originally Posted by külyutar Yazýyý Oku
    Eyvallah kardeþim

10.500 dönüm idi arazi.

Yaklaþýk yarýsýnda bina dikilmiþ. Birde binanýn içinde çeyrek bi çekme kat var

Toplamda 5000 M2 'ye yakýndýr kapalý alan, sanýrsam...

Þu anda makine parkurunun olduðu alanýn zeminine epoksi reçine atýlmýþtýr herhalde. Bayramdan sonra da badana boya halledilir herhalde. Aðustos da ince iskerin ve duþ cephenin tüm iþleri hallolur herhalde.

Eylül ile birlikte artýk yerleþim , belki Ekim de üretim baþlar gibi gördüm portreyi.. yýl sonu bilancomuza inþaallah 3-5 bir kar yollar fabrika , son üç aylýkta
    Malatya Ýli, Fatih Mahallesi, 246 ada 25 no'lu 11.270,41 metrekarelik arsa olacaktý ...

Yanlýþ tapu bilgisini düzelttim þimdi
    yazdýðým öngörüler sadece fikir alýþveriþi amaçlýdýr. yatýrým maksadý ile kullanmayýnýz...

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •