Sayfa 225/1003 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325725 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 1,793 - 1,800 arası.

Konu: Viop XLII

2745 ustu satislar gene yazildi

2. [QUOTE=nosfecagri;5991181]Bence şu an doğru hissede pozisyon alan ciddi servet sahibi olacak vade 2 sene.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/Qhısseyı hısseyı al nebatının dedıgı gıbı 6 ay uyuma ...2 sene uyu paranın gozune vurursun...nebatı kısa vadecı 2 sene ıyı
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bence şu an doğru hissede pozisyon alan ciddi servet sahibi olacak vade 2 sene.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hükümet değişsin...İLK İŞ haklı olarak IMF anlaşması olacak.IMF, bankaların yönetimine önem verir... Söylenti ve anlaşmanın imzalanması süreci arasında %100 lük çıkış olur.Bu trentte mutlaka endeks hisselerinde olmak lazım..

Olası hükümetin finans dostu olması ve xbnk/sanayinin ortalamaya hareket etmesi(sadece ortalama olması için sanayiden 4 kat hızlı olmalı)

kısacası DOLAR BAZLI en diplerde olan ve güçlü guruba ait hisseleri 1.20 dolara kadar almak lazım(bence en dip)...bu fırsat 10 yılda bir gelir.

ve 2023 haziran seçim olsa...IMF anlaşması kanımca ilk 6 ayda bitse..hedef 2024 ocak...

burası borsa farklı düşündüğümüz için borsa: alıcı-satıcı vardır..bence an itibariyle herkes haklıdır..tartışmanın anlamı yok.

4. 2480 uzerine cok zor ihtimal diyorum bu sene icin.2200 bi sekilde gorecektir bu Fino.

Geldi gene 2745

6. Bu millete ucuz mal satamazsın. Zirvesini yapmış aşağı gelen malları alır sonra boy boy küfür yazarlar başlıklara.

Hem temel hem teknik çok çok iyi kagitlar var benim hesabıma göre 1 2 fk 20 tane kağıt var eşyanın tabiatına aykırı kalamaz buralarda o olmazsa bu olur şu olmazsa öbürü olur gelir alırlar. Sürekli olumsuz olan kişiler yine arkadan ağlarlar.
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Hükümet değişsin...İLK İŞ haklı olarak IMF anlaşması olacak.IMF, bankaların yönetimine önem verir... Söylenti ve anlaşmanın imzalanması süreci arasında %100 lük çıkış olur.

Olası hükümetin finans dostu olması ve xbnk/sanayinin ortalamaya hareket etmesi(sadece ortalama olması için sanayiden 4 kat hızlı olmalı)

kısacası en diplerde olan ve güçlü guruba ait hisseleri 1.20 dolara kadar almak lazım(bence en dip)...bu fırsat 10 yılda bir gelir.

ve 2023 haziran seçim olsa...IMF anlaşması kanımca ilk 6 ayda bitse..hedef 2024 ocak...

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    BIST100 dolar bazlı tarihi dibi 1.36 dolardır(son 14 yıl)...uç,anlık sarkmaları ihmal ediyorum..Hani anlık haber gelmiştir..dolar anında yükselir ama hemen düşer...

şimdi ise 1.43 dolardayız...TÜFE ENDEKSLİ,YANİ DOLARI DÜŞÜREN BİR VARLIK OLMADIKÇA BURADAN HİSSE SATANLAR çok pişman olabilir.yani orta vade ,bence güzel hisselerden demet/ kademeli yapılabilir...

Ha küresel borsalar daha sert düştü.SP500 3.400-3.200 OLDU...son durak bıst100 de;1.20 dolar olur(2008 küresel dip)...oraya gelsin EV-ARABA-BÖBREK VS..NE VARSA SATARAK hisse alırım..

Mesela KOÇ HOL.prensesi YKBNK , zirvesine göre 1/10 dolardan işlem görüyor...

Ama VİOB,başka alem..orada kaldıraç var ve %1 bile çok anlam ifade ediyor.
    Hey gidi günler hey
    Kuzu vardı o dönem 00 Atmadan önce endeks 60 bin civarında idi
    Dolar bazlı 2 cent ama o destekte bir çalışıyor anlatamam efsane idi yanı

Sonra o yıllar da borsa yükseldi 00 atıldı
    Tl kazanç var döviz anlamın da yerler de

Neyse artık bu döviz kaybının borsa da son bulacağını düşünüyorum

Hayırlısı artık
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

8. Doğru hisseyi bulmak çok zor, bence o fk sını tespit ettiğin 20 hisseden sepet yaparsan tombalaya giden hisseyi bulma ihtimaliniz artar
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 225/1003 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325725 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •