Sayfa 324/505 İlkİlk ... 224274314322323324325326334374424 ... SonSon
Arama sonucu : 4036 madde; 2,585 - 2,592 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1. Kusura bakmayın ama bu fabrika gezintisi bana hiç inandırici gelmedi.

.

2. fabrikanın en son hali parsel sorgu da görünüyor. Malatya / yeşilyurt/ fatih / 246 / 25
    YAZDIKLARIM SADECE VE SADECE BENİ BAĞLAR

3. Arkadaşlar RTALB' ın dolaşımdakı payı düşmüş, ICG FİNANSAL ve GÜLER HOLDING rta da alım yapmış ? neden acaba ; GULER Holdıng in Rtalb Uzerındekı Pay Sahıplığı % 12,19 Dan - % 17,89 A Çıkmış-- Devamında ICG FINANSAL DANISMANLIGIN Rtalb Uzerındekı Payı % 17,20 Den - % 22,17 Ye Çıkmış.. Ve RTALBIN Dolasımdakı Payı % 75 Den % 60 A Düşmüş.. ICG Fınansalın % 90 I GULER hOLDING E Aıt. Bu bılgı neden gizli saklı toplu bır kapda dün atıldı.. ?

4.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    Arkadaşlar RTALB' ın dolaşımdakı payı düşmüş, ICG FİNANSAL ve GÜLER HOLDING rta da alım yapmış ? neden acaba ; GULER Holdıng in Rtalb Uzerındekı Pay Sahıplığı % 12,19 Dan - % 17,89 A Çıkmış-- Devamında ICG FINANSAL DANISMANLIGIN Rtalb Uzerındekı Payı % 17,20 Den - % 22,17 Ye Çıkmış.. Ve RTALBIN Dolasımdakı Payı % 75 Den % 60 A Düşmüş.. ICG Fınansalın % 90 I GULER hOLDING E Aıt. Bu bılgı neden gizli saklı toplu bır kapda dün atıldı.. ?
    Bu gülerde çok buyuk bır operasyon yapabılırler... ve çok gızlı bır sekılde yapıyorlar..

5. YINE BILGI GIZLEME--KAP arkadaşlar Güler Holding RTA paylarını artırmış ve aynı zamanda ICG fınansalda rta uzerınde ortaklık oranını artırmış, bu durumda a1 kapıtal uzerındekı ve geçmış yıl karları uzerındekı paylarıda artıyor. a1 kapıtal payı gülerın dırek ve dolaylı paylar ıle ( rtalb ve ıcg fınansal uzerınden dolaylı paylar ) % 70 e çıkmış.. GULER 2. donemde cok yuksek karlılık ve ozkaynak buyuklugu acıklar. BU HABER NEDEN KAP da duyrulmadı, neden bılgı gızlenıyor yatırımcıdan. bakın rtalb payları artmış ve doğal olarak a1 kapıtal payı arttı gulerın..

6.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    YINE BILGI GIZLEME--KAP arkadaşlar Güler Holding RTA paylarını artırmış ve aynı zamanda ICG fınansalda rta uzerınde ortaklık oranını artırmış, bu durumda a1 kapıtal uzerındekı ve geçmış yıl karları uzerındekı paylarıda artıyor. a1 kapıtal payı gülerın dırek ve dolaylı paylar ıle ( rtalb ve ıcg fınansal uzerınden dolaylı paylar ) % 70 e çıkmış.. GULER 2. donemde cok yuksek karlılık ve ozkaynak buyuklugu acıklar. BU HABER NEDEN KAP da duyrulmadı, neden bılgı gızlenıyor yatırımcıdan. bakın rtalb payları artmış ve doğal olarak a1 kapıtal payı arttı gulerın..
    O kap MKK kapı. 50 milyon sermaye icindeki pay oranı. MKK ya bedelsiz paylar isletildiğinde oranlar eski halini alır.

.

7.  Alıntı Originally Posted by ozmen Yazıyı Oku
    O kap MKK kapı. 50 milyon sermaye icindeki pay oranı. MKK ya bedelsiz paylar isletildiğinde oranlar eski halini alır.

.
    Ben hep diyorum ya , gittik saho ile aynı dönemde borsaya denk geldik , daha neyin ne olduğunu bilmiyor .

Gidip şirketi arayıpta sormuyor , sadece velvele goy goy

Fakat saho nun tek haklı oldugu nokta bu spek kim ise hissede tam bir oç net tescilli oç hemde !!!

8.  Alıntı Originally Posted by ezelbayraktar Yazıyı Oku
    E bu güne cuk oturdu değilmi fikirlerim? Yani eleştirirken bol oluyor takdir ederken o isteği göremedim. Hem o p harfi ne oluyor sondaki? Sö vdünmu la yoksa? )
    Pazartesi ola hayr ola
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

Sayfa 324/505 İlkİlk ... 224274314322323324325326334374424 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •