Kusura bakmayın ama bu fabrika gezintisi bana hiç inandırici gelmedi.
.
Kusura bakmayın ama bu fabrika gezintisi bana hiç inandırici gelmedi.
.
fabrikanın en son hali parsel sorgu da görünüyor. Malatya / yeşilyurt/ fatih / 246 / 25
YAZDIKLARIM SADECE VE SADECE BENİ BAĞLAR
Arkadaşlar RTALB' ın dolaşımdakı payı düşmüş, ICG FİNANSAL ve GÜLER HOLDING rta da alım yapmış ? neden acaba ; GULER Holdıng in Rtalb Uzerındekı Pay Sahıplığı % 12,19 Dan - % 17,89 A Çıkmış-- Devamında ICG FINANSAL DANISMANLIGIN Rtalb Uzerındekı Payı % 17,20 Den - % 22,17 Ye Çıkmış.. Ve RTALBIN Dolasımdakı Payı % 75 Den % 60 A Düşmüş.. ICG Fınansalın % 90 I GULER hOLDING E Aıt. Bu bılgı neden gizli saklı toplu bır kapda dün atıldı.. ?
YINE BILGI GIZLEME--KAP arkadaşlar Güler Holding RTA paylarını artırmış ve aynı zamanda ICG fınansalda rta uzerınde ortaklık oranını artırmış, bu durumda a1 kapıtal uzerındekı ve geçmış yıl karları uzerındekı paylarıda artıyor. a1 kapıtal payı gülerın dırek ve dolaylı paylar ıle ( rtalb ve ıcg fınansal uzerınden dolaylı paylar ) % 70 e çıkmış.. GULER 2. donemde cok yuksek karlılık ve ozkaynak buyuklugu acıklar. BU HABER NEDEN KAP da duyrulmadı, neden bılgı gızlenıyor yatırımcıdan. bakın rtalb payları artmış ve doğal olarak a1 kapıtal payı arttı gulerın..
Yer İmleri