En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Bu gün Ümraniye pazar fiyatları , Üsküdar pazarında fiyatlar Perşembe günüdaha yüksekti...
Bu fiyatları nereden buluyorsun a.q...Açıkça yaz benzinikurtarırsa TUIK pazarından alalım....
Tazr fasulye 20-35
Kabak 10
Kapya 10
Biber 10
Kokteyl domates 5
pembe 10
Salatalık 5*8
3 adet marul 15
Salkım domates 5
Nektarin 15
Vişne 25-35
Patlıcan 10
Kayısı Iğdır min 15 yenilebilir 20
Malatya şekerpare 15-20
Maydanoz adet 3
Ben bu işi tuttum, nüfusu 50 bini geçen yerlerde TUIK HALK PAZARLARI kurulabilir, TUIK'in açıkladığı fiyatlarla satış yapılır.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Ayrıca TARIM SATIŞ mağazalarında, TUIK rakamları etiket satış fiyatı olacak denir.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Sn. ayhan53 emekli maasini aylik alan bir kisi degisiklik yapip maasi uc aylik pesin alabilir mi ? Aydan aya maas alarak maasi enflasyona ezdirmeyelim. Boyle bir imkan olsa herkes yapardi diye dusunuyorum. Yine de bir sorayim dedim.
Bu arada emekli maas promosyonlari bayagi bi yukseldi. Su an en yuksek promosyon garan veriyor saniyorum 5000 tl ye kadar promosyon. 3 yil maas alinacagina dair taahhut istiyorlar. Diger ozel bankalarda yine bir atak yapacaktir tahminim.
Bende ilkkez bu hafta yakalandım
Dediğiniz gibi arttı. Bayramda dikkat etmek lazım!
ilk test negatif bir kaç gün sonra koku gitmesi değilde sabit bir garip koku alınca tekrar yaptırdım pozitif çıktı. Hala o garip kokuyu alıyorum yemek yanarda tencerenin dibi tutar o tarz bir koku sürekli.
Yer İmleri