Sayfa 623/993 İlkİlk ... 123523573613621622623624625633673723 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 4,977 - 4,984 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

1. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın Bursa programı iptal edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ın programı ileri bir alındığını belirten AKP Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, şöyle konuştu:

Cumhurbaşkanımızı biz Bursa da büyük bir coşkuyla ağırlamak için birkaç haftadır çalışıyorduk.

Tüm teşkilatlarımıza bu yoğun telaşeleri ve gayretleri için teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımıza layık olabilme adına, Bursa da bir sevgi seli oluşturmaya çalışıyorduk.

Ama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın tensipleriyle ileri bir tarihe ertelenmesinin daha uygun olacağını belirtmişler.

İnşallah biz en yakın zamanda Cumhurbaşkanımızı tekrardan Bursa da ağırlamak için hazırlıklarımıza devam edeceğiz.

https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem...sag_textmanset

2.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Petrolün eşitlikten çekilip alındığı bir dünyanın var olabilmesi mümkün değil. Yeşil enerjici tayfa hayal aleminde yaşıyor.

Bu demek değil ki elektrikli arabalar tamamen yok olur. Onlar da bir şekilde varlıklarını sürdürecekler. Şehiriçi kullanım için, yeri/garajı olan bireyler için fena değil bu cihazlar da.

Ama şehirdışı falan uzun yol yapayım denince petrollü araç şart. Ağır işleri de petrollü araçlar kadar efektif gerçekleştirebileceklerini zannetmiyorum elektriklilerin. Sinekten yağ çıkarmaya çalışıyorlar.

O değil de, petrolü yok etmek için petrol fiyatlarının çıkmasından medet ummaları da çok komik. Benim $XOM lar temettü yağdırırlar artık birkaç sene

Pandemi sırasında fiyatı negatife çektiler öldüremediler şimdi bankanın birisi $380'e çıkabilir demiş petrol için. Bir de onu deneyecekler bakalım petrol mü ölecek yoksa dünya mı felç geçirecek
    Valla öyle demeyin, geçen yurt dışı şirketlerden biri, 'elektrikli araç', tepe üstü düşmüş, neden düşmüş diye bakarken, bilmem kim yatırımdan vazgeçmiş de ondan düşmüş, ne iş yapıyor diye baktım, elektrikli tır üretiyor, menzili de gayet uzundu.

Tam Suudlar üretimi arttıracak, küt Yemenden roket fırlatıp yakıyorlar, tam petrol tepe üstü 80-90 lara düşecek küt yok petrol kapasitesi dünya ihtiyacını karşılamakta yetersiz açıklamaları...Örtülü savaş devam ediyor, Ukrayna işi de öyle, yıllardır devam eden mevzu bu sene patladı.

3. Bu hafta okunması tavsiye edilen kitap
    Trevanian Şibumi
    https://www.stratejivefinans.com/sib...bir-manifesto/
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

4. Şu araçlarda klima ızgaralarına takılan telefon tutucular var. Klimayı en soğuk moda alın, telefonu alete yerleştirin ve sadece ilk aşamada çalıştırın klimayı. Şarjın dakikalar içinde 100% den 0% a yol almasını izleyin sonra

Çevremde çok sayıda Covid olanlar var. Tam unutur gibi olduk vakalar arttı.
    Maske takmaya başlayacağım sanırsam.

6.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Çevremde çok sayıda Covid olanlar var. Tam unutur gibi olduk vakalar arttı.
    Maske takmaya başlayacağım sanırsam.
    Ben geçen hafta ishalli bir hastalık atlattım eşimde oldu. hafif ateş halsizlik kırgınlık bol ishal...

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Ben geçen hafta ishalli bir hastalık atlattım eşimde oldu. hafif ateş halsizlik kırgınlık bol ishal...
    İzmir’de bu ishal çok yaygındı geçen hafta.
    Salgın var demişler hastanede.

8.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    şu anda bir buçuk kuruş fark var alım satım arası .

1 box üzeri değilse pazarlık etmeyin maytap geçerler sizinle onu da belirteyim size .

Bana birkaç kere oldu o sebeple demek istedim
    eyvallah.. box'ın kuruş olduğunu farz edeceğim sanırım

edit: 1 box 1 mly imiş. hergün yeni bi şey öğreniyoruz

Sayfa 623/993 İlkİlk ... 123523573613621622623624625633673723 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •