Sayfa 119/608 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219 ... SonSon
Arama sonucu : 4861 madde; 945 - 952 arası.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by 11.Muratblsk Yazıyı Oku
    Maliyeti 0,77 kuruş olan biri için ne gard almaya gerek var nede düştü diye tasa etmeye..;-))

Benim için günlük haftalık yada aylık hareketlerin hiçbir önemi yok..!!!

İster üç gün tavan yapsın ister üç gün devre kessin hiç umrumda olmaz..!!!

Kızıp sövmem kendim için değil, hakkına girdiği ky için, yoksa yıl sonu yada seneye bu zamanlar nerede olacak çok iyi biliyorum..!!!

Zaman göreceli bir kavramdır, kimi için uzun olan kimi için çoktan geçmiştir..;-))

Yatırım tavsiyesi değildir..!!!
    Gerçekten çok iyi maliyet abi maşaallah...Allah bereketini arttırsın inşaallah...temennilerine katılmamak imkânsız... inşaallah çok daha iyi yerlere gider...Yarısı da gitse tamamı da gitse ben ky için her daim hayır dua ederim...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,034
     Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Tepeden 8 kademe aşağıdan kapadı, güzel kapanış yaptı.
    Yükselen tepelere devam edecek mi göreceğiz, 6.04 yeni tepe olarak yerini aldı.

Herkese iyi hafta sonları.
    Temmuza hizli girdi Ahmet abi ,
    aman nazar değmesin ,
    bold pilot gibi en dış kulvardan gelsin
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin W.Buffet

Pd 0.60 fk 1.56 bu hissenin fiyatı ne olursa olsun herzaman ucuz kalır ah şu bilançolar akprahnayı bitiriyor [emoji6]

SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    nasip....

4. 2022sonu itibariyle 3.5 milyar civarı kar açıklar bu fiyatta kalırsa pddd 0,30lara düşer. pddd 1 yapayım dese 18 tl olması lazım. bu yapar mı bilemem takaslar ilginç.

5.  Alıntı Originally Posted by 11.Muratblsk Yazıyı Oku
    Sıkıntılı ve sitresli bir ayımız kaldı, ondan sonrası çok başka olacak inşallah..!!!

İstanbul finans merkezi kanunları meclise geliyor, bunların ne manaya heldiğini bilenler biliyor zaten, ekonomik ve siyasi prangaların son halkalarını da kıracak bir adım bu..!!!

O yüzden yunan maşası ile bizi tehdit ediyor ABD ve AB..!!!

İçimizdeki TÜSİAD çeteside akıl veriyor kuş kadar beyniyle..;-)))

Bu bilek güreşini 2019 da Akdeniz'de 200 gemi ile geldikleri ve Çakra radarı ile gemileri işlemez hale geldiği gün kazanmıştık zaten, bu sadece yenilgilerine kılıf bulma çabaları..!!! Maçaları yeseydi o gün çıkardı savaş, en güçlü olduklarını sandıkları gündü o günler, ama yedikleri tokatın ardından arkalarına bile bakmadan kaçtılar..;-))

Birinci Dünya Savaşında yem ettikleri Yunanlılar yine kaşınıyorlar ve kaşıntılarını gidermek bize düşevek yine, tek fark bu sefer İzmir'den dedize dökmek yerine atinadan denize dökülecekler haberleri yok..;-))

Elin çü.kü ile gerdek hayali kuranın sonu elindekini de başkasının kucağına elleriyle vermek olur..!!!

Neyse; bizim hisse de bu son virajı bekliyor, o virajda dökemediği inatçı ky leri de dökme peşinde keltoş..!!

Keltoş bu hayalle yatıp kalkarken biz de elimizdekileri çoğaltmaya devam ediyoruz..;-)))

İngiliz generalin dediği gibi 'Türkiyenin elimde Yunanistan'ı bir günde yok edecek kadar güç var, Yunanlılar bunu düşünerek adım atmalı'..!!

Bu yazdıklarım kimseye yatırım tavsiyesi yada önerisi taşımamaktadır...!!!
    Kimileri geriden gelsede hayat aslında üç yıl önden gitmiş, olanlar olmuş kazanan kazanmış, maluplar sadece hazımsızlıkları yüzünden mızıkçılık yapma peşindedir..!!!

Çok değil altı ay sonra buralar eskiden dutluktu, ne hale gelmiş diyecek herkes..;-)))

Bu yorumu yapalı 15 gün oluyor geriye kaldı 15 gün daha, Temmuz 15 ide geride bıraktık mı önümüz açık..!!

Temmuz Ağustos Eylül çok ama çok önemli, borsanın şaha kalkacağı bir sürece giriyoruz, bakalım bizimki yine parayı diğer hisselerde çoğaltıp burayı sona mı bırakacak, yoksa hazır rüzgar arkadan eserken yatırım haberlerini patlatıp uçuşa mı geçecek göreceğiz..;-))

Üç hotel ve en az iki konut projesi ile ilgili bekleyen haber ve sürpriz iş birlikleri olabilir, Salman efendi kesenin ağzını açtık yeterli bize hamilik edin diyerek ayrıldı Ankara'dan dolar sevicileri kötü günler bekliyor demedi demeyin Ekim de 10 TL nin altına inebilir..!!!

6.  Alıntı Originally Posted by 11.Muratblsk Yazıyı Oku
    Bu yorumu yapalı 15 gün oluyor geriye kaldı 15 gün daha, Temmuz 15 ide geride bıraktık mı önümüz açık..!!

Temmuz Ağustos Eylül çok ama çok önemli, borsanın şaha kalkacağı bir sürece giriyoruz, bakalım bizimki yine parayı diğer hisselerde çoğaltıp burayı sona mı bırakacak, yoksa hazır rüzgar arkadan eserken yatırım haberlerini patlatıp uçuşa mı geçecek göreceğiz..;-))

Üç hotel ve en az iki konut projesi ile ilgili bekleyen haber ve sürpriz iş birlikleri olabilir, Salman efendi kesenin ağzını açtık yeterli bize hamilik edin diyerek ayrıldı Ankara'dan dolar sevicileri kötü günler bekliyor demedi demeyin Ekim de 10 TL nin altına inebilir..!!!

Sayın abim dolar değil 10 TL,15 TL nin altına inerse başarı sayarım
    Kesinlikle doların düşmesini istiyorum,
    inşaallah doları sürüm sürüm sürünürken görürüm ahir ömrüm bitmeden.
    Ancak bu güzel sözler yine icraate dökülmeden sönüp gidecek.
    Yine tekraren ifade etmek isterim ki
    İnşaallah arkasına bile bakmadan hisse değerini bulsun...
    Ki yatırımcısı hak ettiği değere sahip olsun...

7.  Alıntı Originally Posted by Egetorik Yazıyı Oku
    Sayın abim dolar değil 10 TL,15 TL nin altına inerse başarı sayarım
    Kesinlikle doların düşmesini istiyorum,
    inşaallah doları sürüm sürüm sürünürken görürüm ahir ömrüm bitmeden.
    Ancak bu güzel sözler yine icraate dökülmeden sönüp gidecek.
    Yine tekraren ifade etmek isterim ki
    İnşaallah arkasına bile bakmadan hisse değerini bulsun...
    Ki yatırımcısı hak ettiği değere sahip olsun...
    Daha asgari ücreti bile 400 doların üzerine çıkaramıyoruz...
    Nerde kaldı doları 10 liraya düşürmek
    He eğer doları düşürmek için sıkıyorsak kemerleri,helali hoş olsun ama yine birilerini zengin etmek içinse hakkım varsa haram olsun demiş şair...
    Bu arada doları 13.75 e bile düşürebilirsek asgari ücret 400 dolar olacak...

8.  Alıntı Originally Posted by Egetorik Yazıyı Oku
    Daha asgari ücreti bile 400 doların üzerine çıkaramıyoruz...
    Nerde kaldı doları 10 liraya düşürmek
    He eğer doları düşürmek için sıkıyorsak kemerleri,helali hoş olsun ama yine birilerini zengin etmek içinse hakkım varsa haram olsun demiş şair...
    Bu arada doları 13.75 e bile düşürebilirsek asgari ücret 400 dolar olacak...
    Bak kardeş; ben burada bir yıl önce yazdığım şeylere gülüp alay eden kişiler vardı, konut fiyatlarının nasıl artacağını yıl sonu kârı nın 2,5 milyar TL olacağını yüksek enfilasyona girileceğini geçen yıl Mayıs'ta yazdım..!!!
    Değerleme artışınıda mı kâr dan sayıyorsun deyip dalga geçen vatandaşlar şimdi yıl sonu kâr tahminini yazıyor değerleme artışını da koyarak..;-))

İster 15 i ister 13,75 i başarı say ama şunu kenara yaz, nasıl bitcoin çöktü ise sıra petro doların çöküşüne geldi, çok değil üç ay sonra göreceğiz hepberaber, Ahmet efendi nin kasasındaki dövizleri neden sattığını o zaman anlarsın..;-))
    Değerleme raporunu da niye dolar 15 lerde gezerken 11,60 tan yaptırdığını da anlamış oluruz..!!

Sayfa 119/608 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •