Originally Posted by
ayhan53
doğrusu bu sanırım
Allah rahmet eylesin. Burada bir arkadaşı mesaj vermiş. O sıralarda ben dışarıdan hisseleri izliyordum.
https://www.hisse.net/eforum/archive...p/t-44207.html
Serenler
29-03-2010, 01:13
Az önce bir özel mesaj aldım. Yazan kişi onun şifresiyle buraya giriş yapıp aşağıdaki mesajı bana yolladı. Olay eğer doğruysa aşağıdaki şekildeymiş.
öncelikle iyi akşamlar diliyorum. ben K.B.B uzmanı bir hekimim.forumunuzda nostraoptima nicki ile kayıtlı olan yegane dostum beyin sapında bulunan ve artık aciliyete giren bir tümörden dolayı ameliyata alındı.şu an kendisi fransada bir hastanede yoğun bakımda yatmaktadır.ben forumda yazan birisi değilim üyede değilim ama kendisi ile yıllardır borsada ortak hareket ederiz buradaki şifresinide bildiğim için yazma gereği duydum bazı arkadaşların bilgi varmı dediğini okuduğum için. umudumuz keşke o değilde ben hasta olsaydım diyebileceğim kadar çok değer verdiğim dostumun bir an önce sevdiklerinin yanına geriye gelmesi. en azında yoğun bakımdan çıkıp ses vermesi. dualarınızda onuda anarsanız sevinirim. selamlar saygılar....
Topiği herkesin görebilmesi amacıyla buraya açtım.
Nostraoprima dostumuz önemli bir ameliyat geçiriyormuş ve bizim dualarımza ihtiyacı varmış.
Değerli üyemiz dostumuz Nostraoptima'nın bu hayati operasyonu kazasız belasız atlatabilmesi için dua edelim.
Ondan haber alan varsa bildiklerini burada paylaşsın.
İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşur.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri