Sayfa 343/755 İlkİlk ... 243293333341342343344345353393443 ... SonSon
Arama sonucu : 6034 madde; 2,737 - 2,744 arası.

Konu: THYAO - Türk Hava Yolları

1.  Alıntı Originally Posted by Frqn21 Yazıyı Oku
    Faaliyet Giderleriyle Satışların maliyetinin toplamı 62,85 aslında. Tatildeyim, kafama esti olduğu gibi paylaştım, esasında belli kabulleri neden öyle aldığımla ilgili açıklamaya da muhtaç, bazı şeyleri kağıda hesaplayıp attığım formatta yolladım. 3Ç için daha iyisini yapmaya çalışacağım tabi ilgim devam ederse, covid söylentileri cılız da olsa var. Ben çok önemsemesem de piyasanın hissede fiyatlama noktasında bir çapa olarak tutma ihtimali var tabi. Bunu belki Temmuz uçuş verileri değiştirebilir. Belki hesap kitabı aylık yapmak lazım, akıllı para öyle yapar diye umuyorum.
    Olsun hocam, çok sağolun. Hesaplamanın nasıl yapılması gerektiği konusunda güzel bir perspektif sağladınız.

Sonbaharla beraber covid etkisi artacak. Hastalık tekrar gündeme gelecek. Dünyadaki ekonomik durumun olumsuzluğu, aşıların varlığıyla beraber havacılığın eskisi kadar şiddetli etkilemesini beklemiyorum.

Thy arkasına rüzgarı aldı. Kendi adıma havacılıkta devam ederim.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,031
    Lufthansa, personel eksikliği nedeniyle 2 bin uçuşu iptal etti
    Almanya'da havalimanı personeli eksikliği nedeniyle Lufthansa'nın 2 bin uçuşu iptal edildi.
    Haziran başında 900 iptal açıklayan Lufthansa, şimdi de ağustos sonuna kadar yapılacak 2 bin uçuşu iptal ettiğini bildirdi.

Şirket Sözcüsü, söz konusu iptal edilen 2 bin uçuşun özellikle kısa uçuşlar olduğunu ifade etti.
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin W.Buffet

THYAO günlük, görünüşe göre açık yapan A1 kapanışa doğru pozisyonlarını kapamış, 1.5 mlyn lotla en iyi satıcıydı 5 bin lot artıyla kapattı,

4.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    THYAO günlük, görünüşe göre açık yapan A1 kapanışa doğru pozisyonlarını kapamış, 1.5 mlyn lotla en iyi satıcıydı 5 bin lot artıyla kapattı,
    500 bin tl kazanacaklar diye koskaca THY tahtasınınnın içine etti allahsızlar.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

5. Piyasanın cılız ve satıcılı halini bilen A1 info gibi çakallar Bofa nın aldığı malı geri vermesiyle bugün kazandilar. Ama bu hergün olacak anlamına gelmiyor..Biz heyecanla 2.Ç bilançoyu bekliyoruz..7-10 milyar net kar arası bizi oldukça memnun eder..Gerisi boş..

6. 48.52 en düşük ve 51 en yüksek fiat arasında gitmiş gelmiş.. bu kadar büyük marjlar sadece THY de var ve işlem hacmi neredeyse bist in %20 si.. Tabii tüm kumarbazlar burada.. Hisse değil sanki rulet mübarek..

7. 1-12 Temmuz arası ortalama uçuş sayısı 1516,6 ile 2019'un aynı döneminin yaklaşık %3,8 üzerinde.

8.  Alıntı Originally Posted by Eneshg Yazıyı Oku
    1-12 Temmuz arası ortalama uçuş sayısı 1516,6 ile 2019'un aynı döneminin yaklaşık %3,8 üzerinde.
    Doluluk orani da üstunde seyrediyorsa işler gayet yolunda demektir.

SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 343/755 İlkİlk ... 243293333341342343344345353393443 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •