Sayfa 420/1003 İlkİlk ... 320370410418419420421422430470520920 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 3,353 - 3,360 arası.

Konu: Viop XLII

1. Şubat ayında fena terste kalan kimileri yine benzer durumdayken endeks dk başı çökecek çökecek diye yazıyor, argüman yine aynı. Keşke 1800 lerdeyken xu100 çokecek vs diyen arkadaşlar 2700 giderken çıkıp yanildim diyebilselerdi veya gelip her gün 10 defa ısrarla yön yazmak ve fiyat hedefi verme huylarindan vazgecselerdi. Şimdi dolar bazlı ama hede hodosunu bırakalım viop ta USD bazlı fiyata göre kar zarar olmuyor. Ya da Şubat mayıs yüzde 50 kazadabilirdi hiss alan insanlar bu 3 ayda ne enflasyon yüzde 50 arttı ne de USD.

2. ereğli demir çelikte pozitif uyumsuzluklar baş göstermekte

sert yukarı bekliyorum bugün
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

3. Akşam pazarı ucuzluğu olursa mal alırız yoksa yok, zınnık bi ceton bile atmam, kerizmiyiz dakka başı ceton atalım, dipten almak varken
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by northernforever Yazıyı Oku
    Şubat ayında fena terste kalan kimileri yine benzer durumdayken endeks dk başı çökecek çökecek diye yazıyor, argüman yine aynı. Keşke 1800 lerdeyken xu100 çokecek vs diyen arkadaşlar 2700 giderken çıkıp yanildim diyebilselerdi veya gelip her gün 10 defa ısrarla yön yazmak ve fiyat hedefi verme huylarindan vazgecselerdi. Şimdi dolar bazlı ama hede hodosunu bırakalım viop ta USD bazlı fiyata göre kar zarar olmuyor. Ya da Şubat mayıs yüzde 50 kazadabilirdi hiss alan insanlar bu 3 ayda ne enflasyon yüzde 50 arttı ne de USD.
    Kaçlık ort. önemli değil, düşecek diyor mu, önemli olan o
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

5.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    2,621,50 den 62 adet daha long eklemesi yaptım

kabaca 138 dolar seviyesindeyiz
    Acaba sizin karşınızda kısa yapan küçük yatırımcı mıdır? yoksa bilgisayar mı? Bu seviyelerde o kadar kısa açacak küçük yatırımcı olduğunu düşünmüyorum. Eğer bilgisayarsa, onun duyguları yoktur. Çok düştü, 6 aylık bilançolar da yakında gelecek, dow-dax artıya geçecek gibi bir düşüncesi de olmaz sanırım. Algoritması "Başkası long açtıysa aşağı" yapmaktır. 30 yıllık deneyimim bana "tabanın da tabanı olur, tavanın da tavanı olur" dersini öğretti. Hırsla değil, mantıkla hareket etmenin daha doğru olduğunu öğretti. Tabi herkes istediğini düşünür. Saygılar.

6. Endeks zaten gebermiş düşmüş 230.240 diye yükseldiğini mi zannediyorsunuz tl bazında şuan sadece dolar bazlı enflasyonu koymasan 350 eder .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,259
     Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    valla kaçlık ortalama bilmiyorum da her sene uğranan kırmızı çizgi o işte; ustanın verdiği hedef de oralara 1600 civarına denk geliyor...

ben 200 günlük diyerek daha insaflıydım o açıdan.... ama zaten TL bazlı artık pek bakmıyorum....

1600 için heralde birilerinin çıkıp bu faizleri enflasyonun üstüne çekmesi lazım; kim yapabilir onu bilmiyorum....
    Güzel çoklu bir "MOV" sepeti yapıp,

aylık , haftalık , günlük hatta çok kısa vade bakılacaksa saatlik - 5 dk ve 1 dk lık olarak grafik değiştirilirse ortalamaların çok iyi çalıştığı gözlenebilir.

örnek 60 dl lık x100

mesele bekleyip pozisyon yerlerine uyabilmek.
    Bear_Bull
    @BearBull26

8. XYUZO tarihi rekor tazeledi. Vadelisi olan kağıtlar can cekismeye devam.

Sayfa 420/1003 İlkİlk ... 320370410418419420421422430470520920 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •