Arama sonucu : 7253 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: IHLAS - Ýhlas Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Secim atmosferine girdiðimiz günlerde her taraftan ayrý bir seçim strajezisi,senaryosu duymaktayýz.Son duyumlar.mevcüd hükümete yakýn þirketler (hisseler)seçim öncesi hisseleri hiç olmadýðý kadar düþürüp,küçük yatýrýmcýyý hapsedip,mevcüd hükümet giderse þirket zor duruma kalýr algýsý yaparak,elinden geldiði kadar çok seçmeni hissede tutmaya çalýþaçaklarý duyumlarý alýnmaya baþlanmýþtýr..

2.  Alýntý Originally Posted by mahir Yazýyý Oku
    secim atmosferine girdiðimiz günlerde her taraftan ayrý bir seçim strajezisi,senaryosu duymaktayýz.son duyumlar.mevcüd hükümete yakýn þirketler (hisseler)seçim öncesi hisseleri hiç olmadýðý kadar düþürüp,küçük yatýrýmcýyý hapsedip,mevcüd hükümet giderse þirket zor duruma kalýr algýsý yaparak,elinden geldiði kadar çok seçmeni hissede tutmaya çalýþaçaklarý duyumlarý alýnmaya baþlanmýþtýr..
    bu hissenin hükümete yakýn olduðunu nerden çýkardýn yakýn olsaydýlar o kadar toki ihaleleri var 1 tane verilmemiþ borçlarý için en ufak bir yardým yok adamlarý 28 þubatta batýrmýþlar onu kurtarmak için öyle yada böyle peyder pey bildiðim kadarý ile borçlar döviz cinsindern ödeniyor.. Yani maden desen eskiden ne varsa o ben hükümete yakýn olduklarýný düþünmüyorum

3.  Alýntý Originally Posted by DÝÞÇÝ Yazýyý Oku
    bu hissenin hükümete yakýn olduðunu nerden çýkardýn yakýn olsaydýlar o kadar toki ihaleleri var 1 tane verilmemiþ borçlarý için en ufak bir yardým yok adamlarý 28 þubatta batýrmýþlar onu kurtarmak için öyle yada böyle peyder pey bildiðim kadarý ile borçlar döviz cinsindern ödeniyor.. Yani maden desen eskiden ne varsa o ben hükümete yakýn olduklarýný düþünmüyorum
    Düþüncenize aynen katýlýyorum yoksa bu fiyatlardamý olurdu ytd

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •