Sayfa 485/1195 İlkİlk ... 385435475483484485486487495535585985 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 3,873 - 3,880 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Sahi yaa;,Bulgar kahin Baba vanga'nin kehanetlerinden ne haber.?
    Medyum Memiş ve medyum keto, Türkiye ve Rusya hakkında ne görüyor , düşünüyor, cinlerden ne tür bilgi alıyor acaba.?

Fonlardaki hisseleri bire bir nereden görürüz?
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Sahi yaa;,Bulgar kahin Baba vanga'nin kehanetlerinden ne haber.?
    Medyum Memiş ve medyum keto, Türkiye ve Rusya hakkında ne görüyor , düşünüyor, cinlerden ne tür bilgi alıyor acaba.?
    Bazıları para bazılarıda karı ayartmak üzerine kurulu yapılar.

Hepsinide görmezden gelip atmak olmaz.

Su uyur düşman uyumaz.

15 yıl önce ÜLKEM ne kadar güçlüydü benim gözümde şimdi içerde 20 milyon bilinmeyen

artıda kaşınan pkk lılar dahasıda tarikatlar ve niceleri.

vakıf adı altında ermeni ve yahudi kurumların iadesi artı masonlar şu anda adları hiç anılmıyor.

ingiliz ve abd menşeli dindar geçinen kişiler ve kurumlar.(babacan,gül,akit vb)

Ben tırstım ve elimden geldiği kadarda ciddiye alacağım bu durumları.

Seni bağlamaz.Keyfine bak.

Dalganı geç.Selamlar.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Banu Avar'da Bop diyordu.

abd elemanıda geçen televizyonlarında darbeleri yaptık dizayn ettik demiş.

Sedat bir şeyler diyor.

ÜLKEM de savcılar dahil görmezden geliyor diye bendemi görmeyim bilmeyeyim.

Zaten siyasilerin tamamına güvenmiyen biriyim.

aldıkları maaş yetmeliyken yettiği halde neler neler yapıyorlar şahit olmasakda görmesekde denilenlere inanmıyalım yani?
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,064
     Alıntı Originally Posted by selendi Yazıyı Oku
    Bir imam nasıl olur kimden cesaret alır da;
    Öldürmez misin!!!!
    Dövmez misin!!!!
    Sövmez misin!!!
    Bu sözleri söyleyebilir?
    Hem de Yüce Allah'ın evi dediğimiz cami de!
    Üstelik Konya da bir doktor canice öldürülmüşken!
    Kur'an-ı Kerim'in neresinde öldürmekten,dövmekten ve sövmekten bahsediliyor.
    Maide 33 ayetini incele
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Varaka_bin_Nevfel

Varakanın ölümünden sonra günler sonra vahiylerin neden kesilmesi ?
    Son düzenleme : refaba; 15-07-2022 saat: 16:11.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,064
     Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Kehanet gerçek olacak mı | Aytunç Altındal'ın ölmeden önceki son açıklaması yeniden yayınlandı
    'Türk İmparatorluğunun yıkılışına dair kehanetler' kitabının çevirisini yapan ve şifreleri yorumlayan gazeteci, yazar ve araştırmacı Aytunç Altındal'ın hayatını kaybetmeden önce anlattıkları sosyal medyada yeniden gündemde.

1453 yılında İstanbul'da tarihçi Neodest tarafından yazılan, çoğunun gerçekleştiği 'Türk İmparatorluğunun yıkılışına dair kehanetler' kitabının şifrelerini yorumlayan merhum gazeteci, yazar ve araştırmacı Aytunç Altındal'ın 2013 yılında Habertürk'te katıldığı bir programda anlattıkları yeniden gündem oldu.

Altındal programda 3. Ahmet döneminde yazılan ve yazılanlar çoğunun gerçekleştiği kitapta 'Osmanlı tarihi 1920'de bitecektir' ifadesinin de gerçekleştiğine vurgu yaparak şifrelerden birinin de 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü işaret ettiğini belirtti.

İşte 2018 yılında kanser sebebiyle yaşamını yitiren Aytunç Altındal'ın hayatını kaybetmeden önce günümüze dair anlattığı şok eden kahanet;

"Abdullah Gül'den sonra devlet yıkılacak"

"Kitapta 'Hristiyanları farkettirmeden Türk devletini yeniden kuracaktır' deniyor. 'Çok hızlı davranan Müslüman prens' ifadesi de Mustafa Kemal Atatürk'ü anlatıyor. Ondan sonra da kehanet gerçekleşiyor. Daha sonra 11. prensin ibaresi var. Devlet başkanı diyelim. 11 harften oluşacaktır diyor. Abdullah Gül 11 harf ve 11. Cumhurbaşkanı. Onun döneminde yıkım başlayacaktır diyor. Bu benim keşfimde değil. Adamın söylediği.

Yani 11. prens döneminde adı 11 harften oluşan birisi. Bu kitap çıktığı zaman bunun bir sürü spekilasyonu yapıldı. Fakat adamın bugüne kadar dedikleri gerçekleşmiş. 'Katolik klisesi ile İstanbul'daki Ortodoks kilisesi kardeşçe kucaklanacaktır' Kasım 2006'da bu da oldu."

Aytunç Altındal'ın söylediklerini tekrar dinleyenler "Kehanet gerçek olacak mı" diye sormaktan kendini alamadı.

Aytunç Altındal kimdir?

İstanbul'da 1945'te dünyaya gelen Altındal, 1983'te İsviçre'de Modus Vivendi Kültür Merkezi'ni kurarak 10 yıl yönetti. 1989 yılında Rusya'da Kültür Danışmanlığı görevini yaptı.

Altındal, 1992'de İngiltere Edinburg'taki Akademik Proje İdari Heyeti üyeliğine seçildi, 1993'te Uluslararası Avrupa Düşünce Çalışmaları Topluluğu Bilimsel Kuruluna üye oldu. Gazeteci yazar Altındal, aynı yıl Avusturya'nın Graz şehrindeki Karl-Franz Üniversitesi tarafından düzenlenen Avrupa'nın Laik Vasiyeti adlı uluslararası konferansta oturum ve bölüm başkanlığına seçildi.

Ünlü Fizikçi Isaac Newton'un bugüne kadar hiç bilinmeyen bir kitabını da yayınlayan Altındal, Uğur Mumcu'nun "Sakıncasız" adlı eserinin de yapımcılığını üstlendi.

Altındal'ın, 1992'de İngitere'de yayınlanan Three Faces of Jesus (Üç İsa) adlı kitabı dünyada büyük ilgi görmüştü.

Aytunç Altındal 2018'de kanser sebebiyle yaşamını yitirdi.

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/a...ar-561261h.htm
    Yıllarca bu adamın beyanlarını okudum,benim ilgilendigim alanların bire bir aynisiydi,ondan farkım,benim öngörüm çogu zaman gözümün önüne belirli aralıklarlan görüntünün aktarılmasıydı,mesela 2018'de üstüne basa,basa bu yıla dikkat diye belirtmistim,devamı tünelin ucundaki ısıktan bahsetmitim,onun 11'ci cumhurbaskanı olayı benim tünel ucu ısıgı ile örtüsmesi ilginç,iste ondan önümüzdeki süreçte çogu sürpizler bizi bekliyor,sistem gereği olarak zaman bir döngü içindedir,ayni periyotlar içinde gelecek,geçmis olusur,bunu öncedende defalarca belirtmistim,ama bunu bilesinizki kötülerin sonu bellidir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Yıllarca bu adamın beyanlarını okudum,benim ilgilendigim alanların bire bir aynisiydi,ondan farkım,benim öngörüm çogu zaman gözümün önüne belirli aralıklarlan görüntünün aktarılmasıydı,mesela 2018'de üstüne basa,basa bu yıla dikkat diye belirtmistim,devamı tünelin ucundaki ısıktan bahsetmitim,onun 11'ci cumhurbaskanı olayı benim tünel ucu ısıgı ile örtüsmesi ilginç,iste ondan önümüzdeki süreçte çogu sürpizler bizi bekliyor,sistem gereği olarak zaman bir döngü içindedir,ayni periyotlar içinde gelecek,geçmis olusur,bunu öncedende defalarca belirtmistim,ama bunu bilesinizki kötülerin sonu bellidir
    O kehanette bizi ilgilendiren kısım, 11 numaralı reyisicumhur ,ABD nin gülü Abdullah dan sonra olacaklar..
    Neodest, Türk Devleti'nin yıkılacağını söylemiş de, sonrasında olacakları söylememiş mi.?
    Sn Aytunc altındalı TV programlarında izlerdim.Laftan Lafa,daldan dala ,konudan konuya geçerdi,ne demek istediğini anlayana kadar sabah olur,programı biterdi..
    Çeşitli konular hakkında bilgi sahibi olmak yetmiyor, bunların anlatımı,hitap şekli de önemli..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,064
     Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    O kehanette bizi ilgilendiren kısım, 11 numaralı reyisicumhur ,ABD nin gülü Abdullah dan sonra olacaklar..
    Neodest, Türk Devleti'nin yıkılacağını söylemiş de, sonrasında olacakları söylememiş mi.?
    Sn Aytunc altındalı TV programlarında izlerdim.Laftan Lafa,daldan dala ,konudan konuya geçerdi,ne demek istediğini anlayana kadar sabah olur,programı biterdi..
    Çeşitli konular hakkında bilgi sahibi olmak yetmiyor, bunların anlatımı,hitap şekli de önemli..
    Demekki 11 sonucu ve benim tunel ucu beklemede

Sayfa 485/1195 İlkİlk ... 385435475483484485486487495535585985 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •