Sayfa 445/1003 İlkİlk ... 345395435443444445446447455495545945 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 3,553 - 3,560 arası.

Konu: Viop XLII

1. Bende Ülker ve aefes vardı, ykb yeni başladım almaya. Sasa short yaptım güzel bıraktı kapattım.

Endeks long yerine short yapsam mükemmel oluyordu ama işte illa olmayacak. Ha geri dönüp baktım orada on kere o pozisyon gelsin gene long yaparım yani sistemime uydum ama pacal yerine stop gerekiyordu o psikolojiyi yönetemedik
     Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    stop yok..ama hisse vadelililerle beraber takip hem zor hem de katlamalı gidiyor..
    endeks zarar,toaso,kozal,tuprs,krdmd zarar

2. Erdoğan: 15 Temmuz’un devamı olarak gördüğümüz bu enflasyon badiresini de geride bırakacağız.

3. F-16 satışınada ABD den veto gelmiş…

4.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    F-16 satışınada ABD den veto gelmiş�
    Yerli milli uçak 2023 de göklerde. Az kaldı zaten.

5.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    F-16 satışınada ABD den veto gelmişâ€¦
    amerikalılar veto gerekçesinde, bunlar kendilerini koruyacak kapasitede değil

uçan f-16'larımıza kafa atmaya çalışıp kendilerine zarar veriyorlar bari veto edip bunları koruyalım demişler.

6. buralardan yakin vade endeks long poz yuklenip ha dondu donecek derken jeton biriktirmenin riskine girmeye gerek yok.bunlarin zirvede yaptiklari kudurukluk nasil riski yokmus gibi yasandiysa dipler denilen noktalarda da ayni seyi yapabilirler. uzak vade de long belki daha az risk tasir.onu da yapmak yerine hisse alirim daha iyi.acikcasi su an long donus baslasada kalici olacagina inancim yok.olasi tepki yukselislerinde yeniden trend uzerine cikamiyorsa hisseleri verip endeks short riski almayi tercih ederim.iyiye giden hicbirsey yok ulkede.

bist30 2940 zirvesinden 2526ya düşmüş... 250 günlük ema 2518de .. aslında yüzde20 bile düşmemiş henüz... bakalım tepki mi verecek yoksa devam mı .. sayın gmt nin belirttiği gibi eğer bir trend oluşmazsa ucuzun da ucuzu olduğunu unutmamak suyun karşısında değil akış yönünde olmak lazım diye düşünüyorum ytd
    yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...

8.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    amerikalılar veto gerekçesinde, bunlar kendilerini koruyacak kapasitede değil

uçan f-16'larımıza kafa atmaya çalışıp kendilerine zarar veriyorlar bari veto edip bunları koruyalım demişler.
    https://twitter.com/Zeus_yucegod/sta...37643499806720

Sayfa 445/1003 İlkİlk ... 345395435443444445446447455495545945 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •