Sayfa 752/993 İlkİlk ... 252652702742750751752753754762802852 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 6,009 - 6,016 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Rusyadan SU-37 alayım demekle olmuyor bu işler, 70 senedir NATO'dayız sistemlerimizin hepsi NATO temelli ne radarı uyar ne de mermisi, askerî işler 3-5 yıllık değil 50 yıllık düşünülür, düşünün ki 1960 model F-4'leri sik... pardon seve seve 2030 yılına kadar uçuracağız.
    amerikalılar diyor ki, bunlar artık kendine malik değil
    uçan f-16'lara kafa atmaya başladılar, nedense fantomlara dokunmuyorlar
    tutturmuşlar illa f-16'ya kafa atacağız diye, adamlar tabii ki veto ettiler bizim sağlığımızı düşünerek..

Neden 11 katlı bina 10 kat veya 12 kat olunca kafa atılamıyor mu, derin derin düşünüyorum bu konuyu.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

11 kat lı binalar yaklaşık 31 metre dir. Ayhan bey in kulakları çınlasın. Bence o yüzdendir

4. 31 sayısı nerden çıkmış acaba, niye 32 değil...

Araştırıverdim

Osmanlıda imtimna imiş eski ismi, argoda da el çekmekmiş.

Ebced hesabı yapıp şifrelemişler, e-1, l-30, 31

Eski Türklerde neymiş acaba, araştıralım bakalım

https://www.webtekno.com/masturbasyo...1l%C4%B1yordu.

5. Çok fena karıştırırım bakın ortalığı, nerden girdim nerelere çıktım, no comment İyisi mi daha derinlere inmeyelim..

'Mısır antropologlarından E.A. Bunge, Antik Mısır da dünyanın, tanrının mastürbasyon yapması sonucu evrenin oluştuğuna inanıldığını belirtiyor. Tanrının penisinden düşen bir parça kanla tüm evrenin oluştuğuna dair bir inanç vardır. Bu nedenle Antik Mısır da erkekler erken yaşta sünnet edilirdi. Bunge, bu ritüelin daha sonra Afrika medeniyetlerine, Araplara ve Musevilere de geçmiş olabileceğini belirtiyor.'

https://ozguruysal.net/dunden-bugune-seks-rituelleri/

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Neden 11 katlı bina 10 kat veya 12 kat olunca kafa atılamıyor mu, derin derin düşünüyorum bu konuyu.
     Alıntı Originally Posted by roxette Yazıyı Oku
    11 kat lı binalar yaklaşık 31 metre dir. Ayhan bey in kulakları çınlasın. Bence o yüzdendir
    Benim oturduğum bina 11 katlı demek ki yaklaşık 31 metre ama çatıya çıksanda uçakk kadar alçak irtifada uçamaz.
    Demeki 24 kat gerek kafa atmak için yani yaklaşık 69 metre
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by cemsoy35 Yazıyı Oku
    olay sadece insanca yaşama istegi..buna karşılık adamların kazancı çokmuş gibi insanların gözünün içine sokuldugu için birdee üstüne şriiddet gördüler.. sen si...tiri bokatan karton satıp 50 bin tl veya üstü kazanırken..kimse senin kazancını sorgulamazken...adam 6 yıl dünyanın en pahali egitimini almış.. ama 15 bin çok paraymış gibi gösterip adamları dövdürttürsen..sonunda adam işi bırakır...aldıgı tıp egitimi ile yurt dişinda hastabakıcılık yapsa az 2500 euro alacak dr luk yapabilense 10 bin euro kazanıyor..adamlar sadece bize daha iyi maaş verin gitmeyelim demek için grev yapıyor..sonra çıkıp tss yaptım mis gibi özelde bakılıyorum diyorsun..tss yaptırmayan insanlar ne yapacak..2-3 sene sonra o yaptırdgın tss de işe yaramayacak.. çünkü dr kalmayacak..adamların istedigi asgari ücretin 6 katı 5500*6 =33000 bin tl..1800 dolar yapaıyor...
    amk ben asgari alıyom ama doktorlar 30 bin alsınlar derim. doktor bu adam doktor verecen kardeşim hakkını.

8. Kapali piyasa on
    Cuma aksama on
    Sonuc, Allah ne verdiyse mode on

Sayfa 752/993 İlkİlk ... 252652702742750751752753754762802852 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •