Sayfa 236/354 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336 ... SonSon
Arama sonucu : 2826 madde; 1,881 - 1,888 arası.

Konu: ALCAR - Alarko Carrier

1. Hacim yine yerlerde ne bekliyor buradan mal sattıracağını falan mı sanıyor 😂 yazık bunlara şirketi ki 2 paralık ettiler ay sonuna bir şey kalmadı göreceğiz ne halt ettiklerini

2. Bizim ki bu gün tersinden kalktı galiba

3.  Alıntı Originally Posted by eliot Yazıyı Oku
    Bizim ki bu gün tersinden kalktı galiba
    2 saat içinde oluşan hacim fena sayılmaz böyle devam eder inşallah.

4. Şirkete uzun süredir ortak arkadaşlardan 20 milyon dolarlık satış dahil 6 aylık kar tahminlerini alabilirmiyiz?

5. Şirket muhasebe cambazlığı yapmaz ve arsa satışı 3.çeyreğe kalmaz ise 550 milyon civarı...Arsa satışı 3 .çeyreğe kalır, şirket muhasebe cambazlığı yapmaz ise 6 aylık kar tahminim 200 milyon....
     Alıntı Originally Posted by zeynelce Yazıyı Oku
    Şirkete uzun süredir ortak arkadaşlardan 20 milyon dolarlık satış dahil 6 aylık kar tahminlerini alabilirmiyiz?
    AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...

6.  Alıntı Originally Posted by zeynelce Yazıyı Oku
    Şirkete uzun süredir ortak arkadaşlardan 20 milyon dolarlık satış dahil 6 aylık kar tahminlerini alabilirmiyiz?
    Sayın O’Sullivana katılarak şirketin ürün satışındaki kampanyalarla karın bir miktar daha artacağını düşünüyorum tahminimce 200-230 aradı bir rakam bekliyorum
    Fabrika satışını bu döneme eklerler mi pek inanmıyorum olur sa süpriz hayırlısı diyelim

7. Kapanışa doğru hareketler sertleşir mi acaba

8. Tahtadaki ekipten emir gelmediği sürece yönetim hareket etmez. Tam 20 yıldır sermaye arttırmayan, Sermayesi 1+1 daire fiyatı bile olmayan dünya markalarını bünyesinde bulunduran şirket...Büyük şirketsen küçük, büyük ortak ayrımı yapmayacaksın! Dürüst olacaksın....Şeffaf olacaksın!

Yaklaşık 1 e 50 olan sermaye arttırım oranı yıl sonu 1 e 100 olacak. İnşallah yönetim bu potansiyeli 1 e 5 yada 10 yapıp mundar etmez. 2017 kayıtlı sermaye tavanı YÜKSELTEMEME rezilliğimi mi desem, tahtadaki ekipten gelen emir mi desem, sözde çuvallama ayakları nedeni ile yönetim bana asla güven vermiyor. Sırf 10 yıllık inat uğruna lotlarımı katlayarak buradayım.!!!

Tam 5 kez 360 dan döndürüp trade yaptı haysiyetsiz, hırsız ekip.... Şirket yönetimini 5 maymunu oynuyor... (Bunlar 3 maymuna pabucu ters giydirir)

Bir konya, bir bfren, bir egeen, bir poltk den eksiğimi var!!!! Fk pdd yazmıyorum artık. Herkes zaten biliyor. kalitesiz tahtacı!(madem gücün, paran yok, ne halt yemeye tahta yapmaya uğraşıyorsunuz be Allahsızlar) Bu kadar netttt....

AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
    Son düzenleme : O'Sullivan; 21-07-2022 saat: 17:48.

Sayfa 236/354 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •