Sayfa 578/1003 İlkİlk ... 78478528568576577578579580588628678 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 4,617 - 4,624 arası.

Konu: Viop XLII

1. Meksika venezuella ziyaretleri ertelenmiş sanırım.

Malda girdik hiç rahat değilim,inşallah bu havada şemsiye moduna dönmez pazartesi..
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

2. Bozkurt ve yemekci abeylerim. Ağızlardan bal damlıyor. Bütün malı sabah verdim. Akşam ucuzluğu olursa Pazartesi, makineye epey ceton atarım gibi.

İzleyelim bakalım hayırlısı.

3.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bozkurt ve yemekci abeylerim. Ağızlardan bal damlıyor. Bütün malı sabah verdim. Akşam ucuzluğu olursa Pazartesi, makineye epey ceton atarım gibi.

Doğuştan ballısın, bizde hem mal var hemde 3 dene lönk ceton
    Durum fena çağrı, dip tazeleyecek muhtemelen, jetonları idareli kullanın
    Hamdım Piştim Yandım

4. Bilanco dönemini bekliyor olabilirler diye sessizce bademgillerin tahtasına girdik ,yoksa kamyonla malı yıkmadan
    illaki haber sızar diye düşündüm.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Doğuştan ballısın, bizde hem mal var hemde 3 dene lönk ceton
    Durum fena çağrı, dip tazeleyecek muhtemelen, jetonları idareli kullanın
    Abim iyi düşünelim iyi olsun olmazmi

6.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Abim iyi düşünelim iyi olsun olmazmi
    Görmedin mi bugün makinaya atılan yeni ceton sayısını, 10bin 398 dene taze gıcır gıcır, keyfinden atmamışlardır o kadar cetonu,bi cisim geliyor olmalı, arkayı kolla şemsiye girdi mi çıkmıyo
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Görmedin mi bugün makinaya atılan yeni ceton sayısını, 10bin 398 dene taze gıcır gıcır, keyfinden atmamışlardır o kadar cetonu,bi cisim geliyor olmalı, arkayı kolla şemsiye girdi mi çıkmıyo
    Bu bademler alışık değildir diye ilk sinyali ordan bekliyom yoksa bizde yıllardı lr aynı formasyon his kaybı en fazla

8. Devre kesme erken oldu tutmadı sezgilerim yeni tahmin Pazartesi
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bozkurt ve yemekci abeylerim. Ağızlardan bal damlıyor. Bütün malı sabah verdim. Akşam ucuzluğu olursa Pazartesi, makineye epey ceton atarım gibi.

Sayfa 578/1003 İlkİlk ... 78478528568576577578579580588628678 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •