Artan

224,40 10 12:40
43,38 9.99 12:40
46,46 9.99 12:40
59,45 9.99 12:40
88,05 9.99 12:40
Artan Hisseler

Azalan

39,02 -31.54 12:40
9,63 -9.92 12:40
304,00 -9.32 12:40
17,57 -8.82 12:40
1,26 -6.67 12:40
Azalan Hisseler

Ýþlem

3.204.291.990,36 12:40
3.019.761.418,75 12:40
2.910.312.366,10 12:40
2.538.916.739,60 12:40
2.187.864.357,74 12:40
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 4040 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarlarý

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Son 9 dakikada 7.5 milyon lirayý koyup, 30 kademe rtalb alanlara selam olsun

Tahta yapýcýyý tebrik ediyorum.
    30 kademe birden alýnýp 10.50 seviyesinin üzerinden kapattýrdý tahtayý

Önümüzde ki hafta , 12.00 destek olur mu yorumu yapmak istiyorum
    yazdýðým öngörüler sadece fikir alýþveriþi amaçlýdýr. yatýrým maksadý ile kullanmayýnýz...

2.  Alýntý Originally Posted by külyutar Yazýyý Oku
    Son 9 dakikada 7.5 milyon lirayý koyup, 30 kademe rtalb alanlara selam olsun

Tahta yapýcýyý tebrik ediyorum.
    30 kademe birden alýnýp 10.50 seviyesinin üzerinden kapattýrdý tahtayý

Önümüzde ki hafta , 12.00 destek olur mu yorumu yapmak istiyorum
    Borsada olmaz diye bir þey yoktur. En son öðrendiðim þeylerden biridir bu. Yukarýda sýkýntýlý seanslar bizi bekliyor demiþsin hemen altýnda 12 destek olurmu onun yorumunu yapmak istiyorum demiþsin.

Ama tabi insanýz hepimiz. þahsen son dk daki hareketi bende yapacaðýný hiç ummuyordum. Geçmiþ iyi hatýrlamak gerekiyor. Nice formasyonlar gördüm uzun yýllardan beri. Adamlar isterse bir hafta büyük dalgalý silkeleme yapar istediðini toplayýp seriye gider. gördüm bunlarý vaktiyle bazý hisselerde. Adam resmen big bang gibi gün be gün katlayarak silkeledi ve ondan sonra seriye baðlamýþtý. sadece izledim hisseye girmedim. hektaþ mýydý neydi..? YTD. iyi hafta sonlarý..
    Bu yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.

3.  Alýntý Originally Posted by ezelbayraktar Yazýyý Oku
    Borsada olmaz diye bir þey yoktur. En son öðrendiðim þeylerden biridir bu. Yukarýda sýkýntýlý seanslar bizi bekliyor demiþsin hemen altýnda 12 destek olurmu onun yorumunu yapmak istiyorum demiþsin.

Ama tabi insanýz hepimiz. þahsen son dk daki hareketi bende yapacaðýný hiç ummuyordum. Geçmiþ iyi hatýrlamak gerekiyor. Nice formasyonlar gördüm uzun yýllardan beri. Adamlar isterse bir hafta büyük dalgalý silkeleme yapar istediðini toplayýp seriye gider. gördüm bunlarý vaktiyle bazý hisselerde. Adam resmen big bang gibi gün be gün katlayarak silkeledi ve ondan sonra seriye baðlamýþtý. sadece izledim hisseye girmedim. hektaþ mýydý neydi..? YTD. iyi hafta sonlarý..
    Düþüþe trade bitti... 5.70 civarýnda iken yapýldý en son düþüþe trade

Þimdi tam tersi yapýlýyor, yükseliþe trade ediliyor tahta.

Her trade den sonra %10 yükseliyor..

Haftaya nasipse 12 lirayý konuþuruz

Sýkýntý seanslar bekliyordum fakat kredili açýða satýþ yasak haberi geldi ve sýkýntý sona erdi . Elinde olmayan mali sararak gicertmislerdi geçen sefer. Patron bile müdahale edemiyor idi kendi kurumunda bu iþi yapan yöneticilere

7 tavan yaptý.dikkat etmek gerekir türbülans bol olur
    yazdýðým öngörüler sadece fikir alýþveriþi amaçlýdýr. yatýrým maksadý ile kullanmayýnýz...

4.  Alýntý Originally Posted by külyutar Yazýyý Oku
    Düþüþe trade bitti... 5.70 civarýnda iken yapýldý en son düþüþe trade

Þimdi tam tersi yapýlýyor, yükseliþe trade ediliyor tahta.

Her trade den sonra %10 yükseliyor..

Haftaya nasipse 12 lirayý konuþuruz

Sýkýntý seanslar bekliyordum fakat kredili açýða satýþ yasak haberi geldi ve sýkýntý sona erdi . Elinde olmayan mali sararak gicertmislerdi geçen sefer. Patron bile müdahale edemiyor idi kendi kurumunda bu iþi yapan yöneticilere

7 tavan yaptý.dikkat etmek gerekir türbülans bol olur
    Umarým dediðin gibi yükseliþ baþlamýþtýr ve uzun sürer.. Valla bazan tek seanslýk geliyorsun bir kaðýda sonra oraya yerleþiyorsun. Ýlk geldiðimde dediðim gibi spekle paralel etmek için gelmiþtim. Aslýnda bu da kolay gibi görünsede çok gerilimli bir iþ. örneðin geldiðin kaðýt yükseliþe geçerse ne yapacaksýn..? Yani madem spek gibi davranmaya so y undun her türlü hin liði düþüneceksin.

Son gün muhteþem kapanýþ hariç gerçi gene klasik yatay trade yaptý durdu. bende öyyle baktým durdum hani üçe beþe bakmadan trade yapacaktým..? çok kararlý ve akýllý olmak gerekiyor. krstl de 10 13 15 20 yapacak derken 5-6 ayým doldu galiba. % 25 civarý ancak kazandým. 5-6 aydýr 6,50 -8.50 arasý kaçýncý gidip geliyor. Adamlar hiç riske girmeden k.y. avlýyorlar. Yaptýklarý sadece böyle bir marjda hayal sosyal medya tüyocu algýsý satmak. Cezayý yediler ama SPk rad i kal çözümler uygulamadýkça yani pek bir þey deðiþmez.. Bu kadar oynak kaðýt birde kozal var. Yani bu zamana kadar kimsenin gözünün yaþýna bakmadan düþüþe trade yaptýysa Yükselecekse yükselirkende ayný hoyratlýkta gitmesi gayet doðal bir durum olacaktýr. Bol kazançlý iyi haftalar..
    Bu yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •