Originally Posted by
külyutar
Düşüşe trade bitti... 5.70 civarında iken yapıldı en son düşüşe trade
Şimdi tam tersi yapılıyor, yükselişe trade ediliyor tahta.
Her trade den sonra %10 yükseliyor..
Haftaya nasipse 12 lirayı konuşuruz
Sıkıntı seanslar bekliyordum fakat kredili açığa satış yasak haberi geldi ve sıkıntı sona erdi . Elinde olmayan mali sararak gicertmislerdi geçen sefer. Patron bile müdahale edemiyor idi kendi kurumunda bu işi yapan yöneticilere
7 tavan yaptı.dikkat etmek gerekir türbülans bol olur
Umarım dediğin gibi yükseliş başlamıştır ve uzun sürer.. Valla bazan tek seanslık geliyorsun bir kağıda sonra oraya yerleşiyorsun. İlk geldiğimde dediğim gibi spekle paralel etmek için gelmiştim. Aslında bu da kolay gibi görünsede çok gerilimli bir iş. örneğin geldiğin kağıt yükselişe geçerse ne yapacaksın..? Yani madem spek gibi davranmaya so y undun her türlü hin liği düşüneceksin.
Son gün muhteşem kapanış hariç gerçi gene klasik yatay trade yaptı durdu. bende öyyle baktım durdum hani üçe beşe bakmadan trade yapacaktım..? çok kararlı ve akıllı olmak gerekiyor. krstl de 10 13 15 20 yapacak derken 5-6 ayım doldu galiba. % 25 civarı ancak kazandım. 5-6 aydır 6,50 -8.50 arası kaçıncı gidip geliyor. Adamlar hiç riske girmeden k.y. avlıyorlar. Yaptıkları sadece böyle bir marjda hayal sosyal medya tüyocu algısı satmak. Cezayı yediler ama SPk rad i kal çözümler uygulamadıkça yani pek bir şey değişmez.. Bu kadar oynak kağıt birde kozal var. Yani bu zamana kadar kimsenin gözünün yaşına bakmadan düşüşe trade yaptıysa Yükselecekse yükselirkende aynı hoyratlıkta gitmesi gayet doğal bir durum olacaktır. Bol kazançlı iyi haftalar..
Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Yer İmleri